TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.10.2020 - 00:00, Güncelleme: 29.10.2020 - 00:00
 

TBMM Başkanvekili Bilgiç'ten Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhuriyet’in ilanının 97. yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.
Milletvekili Bilgiç; "Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümüdür. Kadını,erkeği, genci, yaşlısı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu 29 Ekim 1923 yılında kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır. Türk Milleti'nin eşsiz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bugün bizlerde bu anlayış içinde çalışmalarımızı yürütmekte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz. Bugün ülkemiz, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut ışığı olmuştur. Biz birlik ve beraberliğimizi daim ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek isteyenlerin her zaman oyunlarını boşa çıkacaktır. Bunu 15 Temmuz'da hep birlikte yaşadık. Aziz milletimiz hain FETÖ'cülere karşı göğüslerini siper etmiş, destansı bir şekilde tarih yazmıştır. Bu anlamda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Cumhuriyet’in ilanının 97. yıl dönümü nedeniyle bir mesajı yayımladı.

Milletvekili Bilgiç; "Bugün, millet olarak istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz Kurtuluş Savaşımızı zafere ulaştırmamızın ardından ilan ettiğimiz Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümüdür.

Kadını,erkeği, genci, yaşlısı demeden tüm halkımızın kahramanlıkları, fedakarlıkları sonucu 29 Ekim 1923 yılında kurulan Cumhuriyetimiz, bizler için büyük bir destan ve onur kaynağıdır. Türk Milleti'nin eşsiz emekleriyle kurulan Cumhuriyetimizi, tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bugün bizlerde bu anlayış içinde çalışmalarımızı yürütmekte ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürümekteyiz. Bugün ülkemiz, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut ışığı olmuştur.

Biz birlik ve beraberliğimizi daim ettirdiğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, milletini bölmek isteyenlerin her zaman oyunlarını boşa çıkacaktır. Bunu 15 Temmuz'da hep birlikte yaşadık. Aziz milletimiz hain FETÖ'cülere karşı göğüslerini siper etmiş, destansı bir şekilde tarih yazmıştır. Bu anlamda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına, hem 2023 hedeflerimize ulaşmış, hem de birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi en üst seviyeye çıkarmış olarak gireceğimize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi, terörle mücadelede şehit düşmüş güvenlik güçlerimizi ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha yad ediyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.