Milletvekili Özel'den Başdeğirmen'e tebrik

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2020 - 17:36, Güncelleme: 13.11.2020 - 17:36
 

Milletvekili Özel'den Başdeğirmen'e tebrik

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin eski hastaneler bölgesindeki kampüs projesine destek verip, 'ilk inşaatı biz başlatacağız' diye çıkış yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i tebrik etti.
AK Parti belediyeciliğinin farkı burada AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin eski hastaneler bölgesindeki kampüs projesine destek verip, 'ilk inşaatı biz başlatacağız' diye çıkış yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i tebrik etti. Hastaneler bölgesindeki esnaflar ve şehir adına Başkan Başdeğirmen'e teşekkür eden Özel, "hastanelerimiz taşındıktan sonra o bölgedeki esnaflarımız iş kaybına uğradı. Bizler bunun bilincindeyiz. ISUBÜ için şehir kampüsü oluşturma fikri de esnaflarımız ve o bölge için düşünülmüştü. Üniversitemiz, devletimiz ve bizler yatırımlar için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ancak bir kampüs yapmak kolay değil. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen de büyük bir sorumluluk alarak kampüste inşaata başlama sözü verdi. İnşaat başladıktan sonra gerisi mutlaka gelecektir. Bizler de destek vererek inşallah kampüsümüzü biran önce tamamlayacağız. Seçimlerden önce AK Parti belediyeceğiliği derken bunu işaret ediyorduk. AK Parti belediyeleri 'benim işim, onun işi, bunun işi' demez. Bizim belediyemiz toplumsal düşünür ve anında icraata geçer" diye konuştu .
AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin eski hastaneler bölgesindeki kampüs projesine destek verip, 'ilk inşaatı biz başlatacağız' diye çıkış yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i tebrik etti.

AK Parti belediyeciliğinin farkı burada

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nin eski hastaneler bölgesindeki kampüs projesine destek verip, 'ilk inşaatı biz başlatacağız' diye çıkış yapan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i tebrik etti. Hastaneler bölgesindeki esnaflar ve şehir adına Başkan Başdeğirmen'e teşekkür eden Özel, "hastanelerimiz taşındıktan sonra o bölgedeki esnaflarımız iş kaybına uğradı. Bizler bunun bilincindeyiz. ISUBÜ için şehir kampüsü oluşturma fikri de esnaflarımız ve o bölge için düşünülmüştü. Üniversitemiz, devletimiz ve bizler yatırımlar için çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ancak bir kampüs yapmak kolay değil. Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen de büyük bir sorumluluk alarak kampüste inşaata başlama sözü verdi. İnşaat başladıktan sonra gerisi mutlaka gelecektir. Bizler de destek vererek inşallah kampüsümüzü biran önce tamamlayacağız. Seçimlerden önce AK Parti belediyeceğiliği derken bunu işaret ediyorduk. AK Parti belediyeleri 'benim işim, onun işi, bunun işi' demez. Bizim belediyemiz toplumsal düşünür ve anında icraata geçer" diye konuştu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.