VAKALAR ARTTI KARANTİNA SÜRESİ UZADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2020 - 10:42, Güncelleme: 14.11.2020 - 10:42
 

VAKALAR ARTTI KARANTİNA SÜRESİ UZADI

Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina 14 gün daha uzatıldı
Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina 14 gün daha uzatıldı Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina süresi Kovid-19 vakalarının devam etmesi üzerine 14 gün daha uzatıldı.Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesi ve Kılıç köyünde Covid-19 vakaları ve bu vakaların temaslı olduğu kişilerin fazla olması nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 31 Ekim’de 14 gün süreyle karantina uygulanması kararı alınmıştı. Aradan geçen süreçte Kovid-19 vakaların devam etmesi üzerine Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 27 Kasım tarihine kadar uzatıldı.
Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina 14 gün daha uzatıldı

Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina 14 gün daha uzatıldı

Isparta'nın Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina süresi Kovid-19 vakalarının devam etmesi üzerine 14 gün daha uzatıldı.
Keçiborlu ilçesine bağlı Senir beldesi ve Kılıç köyünde Covid-19 vakaları ve bu vakaların temaslı olduğu kişilerin fazla olması nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 31 Ekim’de 14 gün süreyle karantina uygulanması kararı alınmıştı. Aradan geçen süreçte Kovid-19 vakaların devam etmesi üzerine Senir beldesi ve Kılıç köyündeki karantina İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 27 Kasım tarihine kadar uzatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.