Devletimizin İmkanlarını Isparta’mız için Kullanıyoruz

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2020 - 15:52, Güncelleme: 15.11.2020 - 15:52
 

Devletimizin İmkanlarını Isparta’mız için Kullanıyoruz

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, bu yıl olduğu gibi 2021 yılında da merkez ve ilçelere bağlı köylerin asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirterek; “Hedefimizin tamamı tuttu. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı devam edeceğiz. Devletimizin imkanlarını Isparta’mız için kullanıyoruz” dedi. KIRSAL KESİMEYATIRIMLAR SÜRECEK…Isparta’da İl Özel İdaresi’nin 2021 yılı tahmini bütçesi bu yıla oranla 10 milyon lira artarak 160 milyon lira olarak belirlendi. Köylerde asfalt yol atağı bu yıl da sürecek.2021 YILI BÜTÇESİ160 MİLYON LİRAIsparta İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı tahmini bütçe ve performans görüşmeleri İl Genel Meclisi'nde sürüyor. Meclis toplantısında, İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı bütçesinin bu yıla oranla 10 milyon lira artarak 160 milyon lira olması öngörüldü. Kasım ayı sonuna doğru tamamlanacak olan sunumların ardından mecliste 2021 yılı tahmini bütçesi oylanacak.BAŞKAN KESKİN;“HEDEFİMİZİNTAMAMI TUTTU”Devletin kendilerine verdiği imkanları en iyi şekilde Isparta için kullanmaya devam edeceklerini ifade eden Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da özellikle asfalt çalışmalarının süreceğini belirtti. Başkan Keskin; “Bu yıl merkez ve ilçelere bağlı köylerde toplam 185 kilometre asfalt döktüklerini söyledi. Keskin, "Hedefimizin tamamı tuttu. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de aynı performansı sürdürerek köylerimizin asfalt çalışmalarını bitirmiş olacağız” dedi.“KAYNAKLAR VERİMLİŞEKİLDE KULLANILACAK”İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, hedeflerinin devletin kendilerine vermiş olduğu imkanları etkin ve verimli şekilde kullanarak Isparta halkına daha çok hizmet vermek olduğunu sözlerine ekledi.

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, bu yıl olduğu gibi 2021 yılında da merkez ve ilçelere bağlı köylerin asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam edeceğini belirterek; “Hedefimizin tamamı tuttu. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı devam edeceğiz. Devletimizin imkanlarını Isparta’mız için kullanıyoruz” dedi.
 
KIRSAL KESİME
YATIRIMLAR SÜRECEK…
Isparta’da İl Özel İdaresi’nin 2021 yılı tahmini bütçesi bu yıla oranla 10 milyon lira artarak 160 milyon lira olarak belirlendi. Köylerde asfalt yol atağı bu yıl da sürecek.
2021 YILI BÜTÇESİ
160 MİLYON LİRA
Isparta İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı tahmini bütçe ve performans görüşmeleri İl Genel Meclisi'nde sürüyor. Meclis toplantısında, İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı bütçesinin bu yıla oranla 10 milyon lira artarak 160 milyon lira olması öngörüldü. Kasım ayı sonuna doğru tamamlanacak olan sunumların ardından mecliste 2021 yılı tahmini bütçesi oylanacak.
BAŞKAN KESKİN;
“HEDEFİMİZİN
TAMAMI TUTTU”
Devletin kendilerine verdiği imkanları en iyi şekilde Isparta için kullanmaya devam edeceklerini ifade eden Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da özellikle asfalt çalışmalarının süreceğini belirtti. Başkan Keskin; “Bu yıl merkez ve ilçelere bağlı köylerde toplam 185 kilometre asfalt döktüklerini söyledi. Keskin, "Hedefimizin tamamı tuttu. Önümüzdeki dönemde de bu çalışmalarımızı devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de aynı performansı sürdürerek köylerimizin asfalt çalışmalarını bitirmiş olacağız” dedi.
“KAYNAKLAR VERİMLİ
ŞEKİLDE KULLANILACAK”
İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, hedeflerinin devletin kendilerine vermiş olduğu imkanları etkin ve verimli şekilde kullanarak Isparta halkına daha çok hizmet vermek olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.