Isparta’da 386 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2020 - 11:41, Güncelleme: 16.11.2020 - 11:41
 

Isparta’da 386 kilogram kaçak tütün ele geçirildi

Isparta’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 2 operasyonda toplam 386 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamulü ürünlerin satışını önlemek amacıyla 10 Kasım’da Yedişehitler Mahallesi’nde tütün satışı yapan bir şahsın aracında arama yaptı. Yapılan aramada 1 kilogramlık paketler halinde 335 paket tütün ele geçirilirken, konuyla ilgili bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Öte yandan 10 Kasım’da emniyet ekiplerince kent merkezindeki SDÜ uygulama noktasında yapılan kontrollerde bir araç içerisinde kaçak tütün olduğu tespit edildi. Bu kapsamda araçta yapılan aramada her biri 1 kilogram olan 51 paket ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
Isparta’da İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen 2 operasyonda toplam 386 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak tütün ve tütün mamulü ürünlerin satışını önlemek amacıyla 10 Kasım’da Yedişehitler Mahallesi’nde tütün satışı yapan bir şahsın aracında arama yaptı. Yapılan aramada 1 kilogramlık paketler halinde 335 paket tütün ele geçirilirken, konuyla ilgili bir şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Öte yandan 10 Kasım’da emniyet ekiplerince kent merkezindeki SDÜ uygulama noktasında yapılan kontrollerde bir araç içerisinde kaçak tütün olduğu tespit edildi. Bu kapsamda araçta yapılan aramada her biri 1 kilogram olan 51 paket ele geçirildi. Konuyla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.