GÜLİSTAN'DA FECİ KAZA YOLA SAVRULDULAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.11.2020 - 22:48, Güncelleme: 18.11.2020 - 22:48
 

GÜLİSTAN'DA FECİ KAZA YOLA SAVRULDULAR

Isparta Gülistan Polis Karakolu önünde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı
Alınan bilgilere göre  Isparta Gülistan Mahallesinde saat 17.00 sularında ara sokaktan çıktığı iddia edilen plakası öğrenilemeyen otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaşanan kaza da motosikletin üzerinden savrularak yola fırladı. Kaza da 2 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.
Isparta Gülistan Polis Karakolu önünde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Alınan bilgilere göre  Isparta Gülistan Mahallesinde saat 17.00 sularında ara sokaktan çıktığı iddia edilen plakası öğrenilemeyen otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ve yolcusu yaşanan kaza da motosikletin üzerinden savrularak yola fırladı. Kaza da 2 kişi yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı, ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öte yandan araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.