CHP İl Başkanı Yalım Halıcı’dan; İktidara ‘Mafya’ Eleştirisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 20:29, Güncelleme: 21.11.2020 - 20:29
 

CHP İl Başkanı Yalım Halıcı’dan; İktidara ‘Mafya’ Eleştirisi

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidarın toplumu tek adama mahkum ettiğini savunarak, günümüzde mafya liderlerinin serbest bırakılıp düşüncelerini söylemek isteyenlerin mahkum edildiğini belirtti.
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidarın toplumu tek adama mahkum ettiğini savunarak, günümüzde mafya liderlerinin serbest bırakılıp düşüncelerini söylemek isteyenlerin mahkum edildiğini belirtti.  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, CHP’nin toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadelesini ödün vermeksizin sürdüreceğini söyledi.BAŞKAN HALICI; “GENEL BAŞKANIMIZATEHDİT, ASLA TASVİP EDİLEMEZ”CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara, tehdit edilmesinin asla kabul edilir bir durum olmadığını vurgulayan İl Başkanı Halıcı; “Genel Merkezimizce hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan, 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2. Madde 3. Fıkrada açıklandığı şekliyle ‘Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.  Partimizin 37. Kurultayında ilan ettiğimiz gibi egemenliğimizi hiçbir surette; hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakmayacağız. Kendisini tek başına millet, tek başına devlet olarak görenlerle mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin üzerinde kurulmak istenen hiçbir vesayeti kabul etmeyeceğiz. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız. Kendisini eleştirenleri cezaevine yollayıp kriminal tipleri tahliye eden iktidarın adalet anlayışının geldiği nokta açıkça ortadadır. Bırakın iktidarın hukuk reformu iddiasını, 18 yıldır hukuku ortadan kaldıran uygulamaların sahibi iktidardır" dedi.CHP İKTİDARINDABÖYLE ŞEYLER YAŞANMAYACAK”Başkan Halıcı, ülkemizin iyiliği için eleştiri yapanları düşman ilan eden anlayışın kabul edilemez olduğunun kaydederek, şunları söyledi; “Ülkenin geldiği noktada tek adam rejimi oluşmuş ve onun dışındaki hiç kimsenin kıymeti olmayan bir vaziyet ortaya çıkmıştır. Ülkenin iyiliği için yapılan eleştiriler dahi terörist olmak, ihanet etmek isnatlarına yol açmaktadır. Milli güvenlik gibi 83 milyonun ortaklaştığı konular dahi iç politikaya malzeme yapılmaktadır.“ÜLKE KAYNAKLARI HAKÇA VEADALETLİ BİR ŞEKİLDE DAĞITACAĞIZ”CHP iktidarı ile birlikte hiç kimsenin tehdit edilmediği, hain ya da düşman ilan edilmediği ve en önemlisi hiç bir çocuğun yatağına aç girmediği günlere kavuşacağız. Üretenin baş tacı edildiği, çalışanların emekçilerin alın terinin karşılığını aldığı, ülkemizin kaynaklarının bir azınlık tarafından talan edilmek yerine, tüm yurttaşlarca hakça bölüşüldüğü, demokrasi ile taçlanmış bir sosyal devleti hep beraber inşa edeceğiz” dedi. 
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidarın toplumu tek adama mahkum ettiğini savunarak, günümüzde mafya liderlerinin serbest bırakılıp düşüncelerini söylemek isteyenlerin mahkum edildiğini belirtti.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, iktidarın toplumu tek adama mahkum ettiğini savunarak, günümüzde mafya liderlerinin serbest bırakılıp düşüncelerini söylemek isteyenlerin mahkum edildiğini belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, CHP’nin toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadelesini ödün vermeksizin sürdüreceğini söyledi.
BAŞKAN HALICI; “GENEL BAŞKANIMIZA
TEHDİT, ASLA TASVİP EDİLEMEZ”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidara, tehdit edilmesinin asla kabul edilir bir durum olmadığını vurgulayan İl Başkanı Halıcı; “Genel Merkezimizce hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılan, 2. Yüzyıla çağrı beyannamesi 2. Madde 3. Fıkrada açıklandığı şekliyle ‘Toplumsal barışın kalıcı hale getirilmesi için tüm terör örgütleri ve yeraltı suç örgütleriyle mücadele ödün vermeksizin sürdürülecektir.  Partimizin 37. Kurultayında ilan ettiğimiz gibi egemenliğimizi hiçbir surette; hiçbir kişiye, zümreye veya sınıfa bırakmayacağız. Kendisini tek başına millet, tek başına devlet olarak görenlerle mücadele edeceğiz. Cumhuriyetimizin üzerinde kurulmak istenen hiçbir vesayeti kabul etmeyeceğiz. Bu uğurda her bedeli ödemeye hazırız. Kendisini eleştirenleri cezaevine yollayıp kriminal tipleri tahliye eden iktidarın adalet anlayışının geldiği nokta açıkça ortadadır. Bırakın iktidarın hukuk reformu iddiasını, 18 yıldır hukuku ortadan kaldıran uygulamaların sahibi iktidardır" dedi.
CHP İKTİDARINDA
BÖYLE ŞEYLER YAŞANMAYACAK”
Başkan Halıcı, ülkemizin iyiliği için eleştiri yapanları düşman ilan eden anlayışın kabul edilemez olduğunun kaydederek, şunları söyledi; “Ülkenin geldiği noktada tek adam rejimi oluşmuş ve onun dışındaki hiç kimsenin kıymeti olmayan bir vaziyet ortaya çıkmıştır. Ülkenin iyiliği için yapılan eleştiriler dahi terörist olmak, ihanet etmek isnatlarına yol açmaktadır. Milli güvenlik gibi 83 milyonun ortaklaştığı konular dahi iç politikaya malzeme yapılmaktadır.
“ÜLKE KAYNAKLARI HAKÇA VE
ADALETLİ BİR ŞEKİLDE DAĞITACAĞIZ”
CHP iktidarı ile birlikte hiç kimsenin tehdit edilmediği, hain ya da düşman ilan edilmediği ve en önemlisi hiç bir çocuğun yatağına aç girmediği günlere kavuşacağız. Üretenin baş tacı edildiği, çalışanların emekçilerin alın terinin karşılığını aldığı, ülkemizin kaynaklarının bir azınlık tarafından talan edilmek yerine, tüm yurttaşlarca hakça bölüşüldüğü, demokrasi ile taçlanmış bir sosyal devleti hep beraber inşa edeceğiz” dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.