Karahan BİK Genel Kurul Üyeliğine Tekrar Aday Oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 20:31, Güncelleme: 21.11.2020 - 20:31
 

Karahan BİK Genel Kurul Üyeliğine Tekrar Aday Oldu

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ilk kez 2017 yılında seçildiği Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine tekrar talip oldu. Karahan 2021 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimli genel kurul için adaylığını resmen açıkladı.  
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ilk kez 2017 yılında seçildiği Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine tekrar talip oldu. Karahan 2021 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimli genel kurul için adaylığını resmen açıkladı. Bölge basınına ilkleri yaşatarak önemli görevlere seçilen Haber Gazetesi Sahibi ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan, Türk medyasının bağlı bulunduğu baş kurum olan Basın İlan Kurumunun Genel Kurul Üyeliği için adaylığını açıkladı.KISA SÜREDE ZİRVEYE30 yıla yakın meslek hayatında, 2012 yılında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen ve o tarihten itibaren sırasıyla Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanvekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı ve akabinde Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi seçilen Karahan, 2021 yılının Şubat ayında yapılacak olan BİK Genel Kurul üyeliği için tekrar kolları sıvadı. Isparta basını adına kısa sürede zirveye kadar yükselen Karahan, 2021 yılında da BİK’te ki görevi için Anadolu’yu dolaşmaya hazırlanıyor.  ISPARTA’YI, ÖNCE BÖLGEDE SONRATÜRKİYE’DE TEMSİL ETTİKKonuyla ilgili olarak kamuoyuna açıklamada bulunan Şevket Karahan şu görüşlere yer verdi: “Basın mensubu arkadaşlarımın teveccühü ile 2012 yılında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçildi. Kısa sürede Isparta medyasının adını önce bölgemizde sonra ülkemizde başarıyla duyurduk. Şehrimizde ki basın mensuplarının manevi desteğiyle önce Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nda önemli görevlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Bölgemizde ki ekip başarımız 81 ilde de dikkat çekti ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığına getirildim. Şehrim ve mesleğim için azmettim ve 2017 yılında Basın İlan Kurulu Genel Kurul üyeliğine seçildim. BİK’te 29 ve 30’ncu dönem Genel Kurul üyesi oldum. Allah nasip ederse 2021 yılının Şubat ayında yapılacak olan BİK 31’nci dönem Genel Kurul üyeliği için tekrar adaylığımı açıklıyorum. Bu dönemi de kazanarak hem ilimizin prestijine hem de Isparta basınının gücüne güç katmaya devam edeceğim. Adaylığım şahsıma, meslektaşlarıma ve camiamıza hayırlar getirsin” dedi.
Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ilk kez 2017 yılında seçildiği Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine tekrar talip oldu. Karahan 2021 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimli genel kurul için adaylığını resmen açıkladı.  

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, ilk kez 2017 yılında seçildiği Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyeliğine tekrar talip oldu. Karahan 2021 yılının ilk aylarında yapılacak olan seçimli genel kurul için adaylığını resmen açıkladı.
 
Bölge basınına ilkleri yaşatarak önemli görevlere seçilen Haber Gazetesi Sahibi ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Karahan, Türk medyasının bağlı bulunduğu baş kurum olan Basın İlan Kurumunun Genel Kurul Üyeliği için adaylığını açıkladı.
KISA SÜREDE ZİRVEYE
30 yıla yakın meslek hayatında, 2012 yılında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı seçilen ve o tarihten itibaren sırasıyla Akdeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanvekili, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığı ve akabinde Basın İlan Kurumu Genel Kurul Üyesi seçilen Karahan, 2021 yılının Şubat ayında yapılacak olan BİK Genel Kurul üyeliği için tekrar kolları sıvadı. Isparta basını adına kısa sürede zirveye kadar yükselen Karahan, 2021 yılında da BİK’te ki görevi için Anadolu’yu dolaşmaya hazırlanıyor. 

ISPARTA’YI, ÖNCE BÖLGEDE SONRA
TÜRKİYE’DE TEMSİL ETTİK
Konuyla ilgili olarak kamuoyuna açıklamada bulunan Şevket Karahan şu görüşlere yer verdi: “Basın mensubu arkadaşlarımın teveccühü ile 2012 yılında Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine seçildi. Kısa sürede Isparta medyasının adını önce bölgemizde sonra ülkemizde başarıyla duyurduk. Şehrimizde ki basın mensuplarının manevi desteğiyle önce Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nda önemli görevlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Bölgemizde ki ekip başarımız 81 ilde de dikkat çekti ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Denetleme Kurulu Başkanlığına getirildim. Şehrim ve mesleğim için azmettim ve 2017 yılında Basın İlan Kurulu Genel Kurul üyeliğine seçildim. BİK’te 29 ve 30’ncu dönem Genel Kurul üyesi oldum. Allah nasip ederse 2021 yılının Şubat ayında yapılacak olan BİK 31’nci dönem Genel Kurul üyeliği için tekrar adaylığımı açıklıyorum. Bu dönemi de kazanarak hem ilimizin prestijine hem de Isparta basınının gücüne güç katmaya devam edeceğim. Adaylığım şahsıma, meslektaşlarıma ve camiamıza hayırlar getirsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.