Başdeğirmen Uyardı : 'Acil Durumlarda Arayın' dedi.

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.11.2020 - 21:05, Güncelleme: 21.11.2020 - 21:05
 

Başdeğirmen Uyardı : 'Acil Durumlarda Arayın' dedi.

Türkiye Genelinde Saat 20.00 İtibariyle Sokağa Çıkma Yasağı Başladı
Bu kapsamda yasak sürecinde herhangi bir eksik veya ihtiyaç halinde olanların imdadına Isparta Belediyesi ve Zabıta ekipleri yetişiyor. Sms koluyla ve sosyal medyalardan duyuru yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü  Başdeğirmen şu ifadelere yer verdi ; Değerli Hemşehrim, Koronavirüse karşı alınan yeni tedbirler bu akşam yürürlüğe giriyor. Bugün Saat 20.00'den yarın sabah 10.00'a kadar ve Pazar akşamı 20.00'den Pazartesi sabah 05.00'e kadar sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak. Virüse karşı en büyük gücümüz tedbirlere ve kurallara uymak olacaktır. Biraz daha dikkat ve sabırla, sağlıklı günlere hep birlikte kavuşacağız. İhtiyaç halinde bize ALO 153 ve 02462116000 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Şükrü BaşdeğirmenBelediye Başkanı
Türkiye Genelinde Saat 20.00 İtibariyle Sokağa Çıkma Yasağı Başladı

Bu kapsamda yasak sürecinde herhangi bir eksik veya ihtiyaç halinde olanların imdadına Isparta Belediyesi ve Zabıta ekipleri yetişiyor. Sms koluyla ve sosyal medyalardan duyuru yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü  Başdeğirmen şu ifadelere yer verdi ;

Değerli Hemşehrim,

Koronavirüse karşı alınan yeni tedbirler bu akşam yürürlüğe giriyor.

Bugün Saat 20.00'den yarın sabah 10.00'a kadar ve Pazar akşamı 20.00'den Pazartesi sabah 05.00'e kadar sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.

Virüse karşı en büyük gücümüz tedbirlere ve kurallara uymak olacaktır. Biraz daha dikkat ve sabırla, sağlıklı günlere hep birlikte kavuşacağız. İhtiyaç halinde bize ALO 153 ve 02462116000 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Şükrü Başdeğirmen
Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.