Eğirdir'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2020 - 16:12, Güncelleme: 25.11.2020 - 16:12
 

Eğirdir'de kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme, Değerlendirme Toplantısı Kaymakamımız Sayın Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda saat 10:00’da Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılması planlanan toplantı İlçemizde de Kaymakamımız Sayın Adem Çelik başkanlığında Eğirdir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapıldı ve bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Program kapsamında Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakamımız Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Emniyet Müdürü V. Kadir Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Türkmen ve ilgili daire müdürleri ile personelleri katıldı. Toplantı sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet Büro Amirlikleri ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında Kaymakam Çelik kurumların sorumlulukları hakkında bilgilendirme yaptı. Toplantı heyeti daha sonra Belediye Otobüs Duraklarında Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ve Eğirdir İlçe Emniyet personelleri tarafından KADES uygulamasının tanıtımı amaçlı oluşturulan standıziyaret etti. Stant da gün boyu vatandaşlarımıza bilgilendirmede yapılacak.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme, Değerlendirme Toplantısı Kaymakamımız Sayın Adem Çelik Başkanlığında Gerçekleştirildi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü kapsamında İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda saat 10:00’da Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılması planlanan toplantı İlçemizde de Kaymakamımız Sayın Adem Çelik başkanlığında Eğirdir Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapıldı ve bir dizi ziyaret gerçekleştirildi.

Program kapsamında Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakamımız Adem Çelik, Belediye Başkanı Veli Gök, İlçe Emniyet Müdürü V. Kadir Gürbüz, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Türkmen ve ilgili daire müdürleri ile personelleri katıldı.

Toplantı sonrası İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Aile İçi Şiddet ve Kadına Yönelik Şiddet Büro Amirlikleri ziyaret edildi. Ziyaretler esnasında Kaymakam Çelik kurumların sorumlulukları hakkında bilgilendirme yaptı.

Toplantı heyeti daha sonra Belediye Otobüs Duraklarında Eğirdir Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri ve Eğirdir İlçe Emniyet personelleri tarafından KADES uygulamasının tanıtımı amaçlı oluşturulan standıziyaret etti. Stant da gün boyu vatandaşlarımıza bilgilendirmede yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.