Isparta'daki Hastanelerde; Kovid-19 Yoğunluğu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2020 - 11:46, Güncelleme: 30.11.2020 - 11:46
 

Isparta'daki Hastanelerde; Kovid-19 Yoğunluğu

Isparta’da havaların soğuması ile birlikte artan gribal enfeksiyonlar ve hızla yayılan Korana virüsü hastanelerde ciddi bir yoğunluğa neden oldu.
Isparta’da havaların soğuması ile birlikte artan gribal enfeksiyonlar ve hızla yayılan Korana virüsü hastanelerde ciddi bir yoğunluğa neden oldu.   Hastanelerde oluşturulan Kovid polikliniği en yoğun polikliniklerin başında yer alırken test yaptırmak için her gün yüzlerce kişi sıra beklemeye başladı. ACİL DIŞINDAKİ RANDAVULAR 182’DEN ALINIYOR Isparta Şehir Hastanesi’nde başarılı bir uygulama ile normal hastalar ile Kovid hastalarının temasını önlemek amacıyla tedbirler en üst düzeyde alınıyor. Isparta il merkezinde de Korona virüs belirtileri görülen hastalarda test için ayrı bir birim oluşturuldu. Hastanelerde acil dışındaki tüm randevular 182’den alınırken geçen yıllara göre hasta yoğunluğunda ciddi azalma görüldüğü belirtildi. Ancak Korona virüs dolayısıyla test yaptırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Her gün sabah saatlerinde başlayan test sırası gece yarılarına kadar devam ederken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekipler temaslı hastaları evlerinde kontrol edip numuneleri de evlerde alıyor. BELİRTİ GÖRÜLMEDİKÇE TEST İÇİN HASTANEYE GİTMEYİN Isparta’da havaların soğuması ile birlikte gribal enfeksiyon hastalıklarına kapılan pek çok kişinin, normal grip değil Krona virüse kapıldıkları korkusuyla acil servislere akın ettiği de bildirildi. Yetkililer gereksiz yere hastanelerde oluşturulan yoğunluğun virüsün yayılma riskini arttırdığını bu nedenle belirtileri görülmedikçe meraktan ya da telaşlanarak test için hastanelere gelinmemesini istediler.
Isparta’da havaların soğuması ile birlikte artan gribal enfeksiyonlar ve hızla yayılan Korana virüsü hastanelerde ciddi bir yoğunluğa neden oldu.

Isparta’da havaların soğuması ile birlikte artan gribal enfeksiyonlar ve hızla yayılan Korana virüsü hastanelerde ciddi bir yoğunluğa neden oldu.
 
Hastanelerde oluşturulan Kovid polikliniği en yoğun polikliniklerin başında yer alırken test yaptırmak için her gün yüzlerce kişi sıra beklemeye başladı.
ACİL DIŞINDAKİ
RANDAVULAR 182’DEN ALINIYOR
Isparta Şehir Hastanesi’nde başarılı bir uygulama ile normal hastalar ile Kovid hastalarının temasını önlemek amacıyla tedbirler en üst düzeyde alınıyor. Isparta il merkezinde de Korona virüs belirtileri görülen hastalarda test için ayrı bir birim oluşturuldu. Hastanelerde acil dışındaki tüm randevular 182’den alınırken geçen yıllara göre hasta yoğunluğunda ciddi azalma görüldüğü belirtildi. Ancak Korona virüs dolayısıyla test yaptırmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu. Her gün sabah saatlerinde başlayan test sırası gece yarılarına kadar devam ederken, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekipler temaslı hastaları evlerinde kontrol edip numuneleri de evlerde alıyor.
BELİRTİ GÖRÜLMEDİKÇE
TEST İÇİN HASTANEYE GİTMEYİN
Isparta’da havaların soğuması ile birlikte gribal enfeksiyon hastalıklarına kapılan pek çok kişinin, normal grip değil Krona virüse kapıldıkları korkusuyla acil servislere akın ettiği de bildirildi. Yetkililer gereksiz yere hastanelerde oluşturulan yoğunluğun virüsün yayılma riskini arttırdığını bu nedenle belirtileri görülmedikçe meraktan ya da telaşlanarak test için hastanelere gelinmemesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.