Isparta Petrol duyurdu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2020 - 17:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 17:09
 

Isparta Petrol duyurdu

Hafta içi ve hafta sonları Seyahate çıkacaklar dikkat!
Isparta Petrol Turizm Genel Müdürü Ömer Baştok, sokağa çıkma kısıtlamalarında seyahat edecekler için uygulanacak kuralları açıkladı. İşte o kurallar: “TC Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından yayınlanan 30.11.2020 tarihli genelgeye göre, yeni bir karar alıncaya kadar ülke genelinde; Hafta Sonları: Cuma günleri saat: 21.00’de başlayacak. Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayacak ve pazartesi günü saat: 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlamasından, Hafta içleri: 01.12.2020 Salı günü saat: 21.00’den sabah 05.00’e kadar olmak üzere yeni bir karar alıncaya kadar hafta içi her gün uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından madde 3.2 gereğince biletli yolcularımız hafta içi ve hafta sonu seyahatlerinde kısıtlamalardan muaf tutulmuştur ve sokağa çıkma kısıtlamasından etkilenmeden seyahatlerini yapabileceklerdir. Tüm seferlerimiz planlanan şekilde gerçekleşecektir. Uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarından etkilenmeden seyahatinizi gerçekleştirmek için biletlerinizi www.ispartapetrol.com.tr , 0850 440 00 32 nolu çağrı merkezimiz ya da size en yakın bilet satış noktamızdan alabilirsiniz.”
Hafta içi ve hafta sonları Seyahate çıkacaklar dikkat!

Isparta Petrol Turizm Genel Müdürü Ömer Baştok, sokağa çıkma kısıtlamalarında seyahat edecekler için uygulanacak kuralları açıkladı. İşte o kurallar:

“TC Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı tarafından yayınlanan 30.11.2020 tarihli genelgeye göre, yeni bir karar alıncaya kadar ülke genelinde;

Hafta Sonları: Cuma günleri saat: 21.00’de başlayacak. Cumartesi ve Pazar günlerini kapsayacak ve pazartesi günü saat: 05.00’de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlamasından,


Hafta içleri: 01.12.2020 Salı günü saat: 21.00’den sabah 05.00’e kadar olmak üzere yeni bir karar alıncaya kadar hafta içi her gün uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından madde 3.2 gereğince biletli yolcularımız hafta içi ve hafta sonu seyahatlerinde kısıtlamalardan muaf tutulmuştur ve sokağa çıkma kısıtlamasından etkilenmeden seyahatlerini yapabileceklerdir.

Tüm seferlerimiz planlanan şekilde gerçekleşecektir. Uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarından etkilenmeden seyahatinizi gerçekleştirmek için biletlerinizi www.ispartapetrol.com.tr , 0850 440 00 32 nolu çağrı merkezimiz ya da size en yakın bilet satış noktamızdan alabilirsiniz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.