Motosiklete çarpıp kaçtı: 2 yaralı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2020 - 23:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 23:57
 

Motosiklete çarpıp kaçtı: 2 yaralı

Burdur’un Bucak ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yan yoldan anayola çıkan otomobil, motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü ve motosikletteki yolcu yaralanırken otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelerek kazazedelere ilk müdahaleyi yapan 112 Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ayaklarında kırıklar olduğu öğrenilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Polis ekipleri kazaya karışan otomobil ve sürücüsünü arama çalışmaları başlattı.
Burdur’un Bucak ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yan yoldan anayola çıkan otomobil, motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü ve motosikletteki yolcu yaralanırken otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Olay yerine gelerek kazazedelere ilk müdahaleyi yapan 112 Sağlık ekipleri, yaralıları ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne götürdü. Ayaklarında kırıklar olduğu öğrenilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Polis ekipleri kazaya karışan otomobil ve sürücüsünü arama çalışmaları başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.