Isparta İl Özel İdaresi’ne 2021 Yılı İçin; 157 Milyonluk Bütçe

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2020 - 10:55, Güncelleme: 02.12.2020 - 10:55
 

Isparta İl Özel İdaresi’ne 2021 Yılı İçin; 157 Milyonluk Bütçe

Isparta İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı Yatırım Bütçesi 157 milyon TL olarak belirlendi. İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin; “Amacımız, 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamaktır” dedi.
Isparta İl Genel Meclisi’nde ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları geçtiğimiz gün sona erdi. Ay boyunca 20 ayrı oturum gerçekleştiren İl Genel Meclisi İl Müdürlerinin performans sunumlarının ardından il özel idaresinin 2021 yılı yatırım bütçesi de belirlendi. Buna göre; geçen yıl 150 milyon TL olan Isparta İl Özel İdaresi’nin bütçesi 157 milyon TL olarak meclisten geçti. YATIRIM BÜTÇESİNİN % 65’İ ALT YAPIYA AYRILDI İhtiyaçlara göre belirlenen yatırım bütçesinin yüzde 65'i yol, içme suyu, sulama suyu, tarımsal hizmetler, eğitim, kültür, çevre atık yönetimi ve çevreye ait düzenlemeler ve peyzaj düzenlemesi gibi yatırımlara ayrıldı. KESKİN; “MECLİSİMİZ, KASIM’DA YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTI” Amaçlarının 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamak olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, yatırımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, İl Genel Meclisimizde Kasım ayı diğer aylara göre çok yoğun geçer ve bir sonraki yılın bütçesi görüşülerek karara bağlanır. Biz de bu doğrultuda, yoğun bir gündem çalışması yaptık ve bütçeyi karara bağladık. Amacımız, 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamaktır. “KATKI SAĞLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Bu konuda daha yaşanabilir bir Isparta için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu amaçla her zaman desteğini gördüğümüz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, ak Parti Milletvekillerimiz Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere devletimizin icra, karar ve temsil noktasındaki herkese şükranlarımı sunarım” dedi. “ALLAH BİZE BU MEMLEKETE HİZMET EDEBİLME FIRSATI VERDİ” İl Genel Meclisi olarak, hizmet yolunda kutsal bir görevi yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, konuşmasının devamında; “Allah bize bu memlekete hizmet edebilme fırsatı verdi. Bulunduğumuz görev, millete hizmet etme noktasında kutsal bir görev. Görevimizi en iyi şekilde yaparak, geleceğe devredeceğiz. Zaman çok hızlı geçiyor, bu zamanı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu doğrultuda bizler de vatandaşımıza faydalı olma anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Ben, son derece yoğun görüşmeler ve çalışmalarla geçen Kasım ayında önemli kararlar alan tüm İl Genel Meclisi üyelerimizi de bu çalışmalarından dolayı ayrıca kutluyorum” diye konuştu.
Isparta İl Özel İdaresi'nin 2021 yılı Yatırım Bütçesi 157 milyon TL olarak belirlendi. İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin; “Amacımız, 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamaktır” dedi.

Isparta İl Genel Meclisi’nde ‘Bütçe Ayı’ olarak bilinen Kasım ayı toplantıları geçtiğimiz gün sona erdi. Ay boyunca 20 ayrı oturum gerçekleştiren İl Genel Meclisi İl Müdürlerinin performans sunumlarının ardından il özel idaresinin 2021 yılı yatırım bütçesi de belirlendi. Buna göre; geçen yıl 150 milyon TL olan Isparta İl Özel İdaresi’nin bütçesi 157 milyon TL olarak meclisten geçti.


YATIRIM BÜTÇESİNİN % 65’İ
ALT YAPIYA AYRILDI
İhtiyaçlara göre belirlenen yatırım bütçesinin yüzde 65'i yol, içme suyu, sulama suyu, tarımsal hizmetler, eğitim, kültür, çevre atık yönetimi ve çevreye ait düzenlemeler ve peyzaj düzenlemesi gibi yatırımlara ayrıldı.
KESKİN; “MECLİSİMİZ, KASIM’DA
YOĞUN BİR ÇALIŞMA YAPTI”
Amaçlarının 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamak olduğunu ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, yatırımlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, İl Genel Meclisimizde Kasım ayı diğer aylara göre çok yoğun geçer ve bir sonraki yılın bütçesi görüşülerek karara bağlanır. Biz de bu doğrultuda, yoğun bir gündem çalışması yaptık ve bütçeyi karara bağladık. Amacımız, 2020’de olduğu gibi 2021 yılında da Isparta’ya en iyi hizmetleri yaparak, şehrin kalkınmasını sağlamaktır.


“KATKI SAĞLAYAN HERKESE
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Bu konuda daha yaşanabilir bir Isparta için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu amaçla her zaman desteğini gördüğümüz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekilimiz sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, ak Parti Milletvekillerimiz Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz ile sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere devletimizin icra, karar ve temsil noktasındaki herkese şükranlarımı sunarım” dedi.


“ALLAH BİZE BU MEMLEKETE
HİZMET EDEBİLME FIRSATI VERDİ”
İl Genel Meclisi olarak, hizmet yolunda kutsal bir görevi yerine getirmenin gayreti içinde olduklarını vurgulayan İl Genel Meclisi Başkanı Keskin, konuşmasının devamında; “Allah bize bu memlekete hizmet edebilme fırsatı verdi. Bulunduğumuz görev, millete hizmet etme noktasında kutsal bir görev. Görevimizi en iyi şekilde yaparak, geleceğe devredeceğiz. Zaman çok hızlı geçiyor, bu zamanı iyi değerlendirmemiz lazım. Bu doğrultuda bizler de vatandaşımıza faydalı olma anlayışı içerisinde hareket ediyoruz. Ben, son derece yoğun görüşmeler ve çalışmalarla geçen Kasım ayında önemli kararlar alan tüm İl Genel Meclisi üyelerimizi de bu çalışmalarından dolayı ayrıca kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.