Isparta sokakları boş kaldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2020 - 16:48, Güncelleme: 05.12.2020 - 16:48
 

Isparta sokakları boş kaldı

Covid 19 tedbirleri kapsamında Türkiye geneli uygulanan 'cuma günü saat 21:00'da başlayıp, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan sokağa çıkma yasağı' Isparta'da devam ediyor.
Covid 19 tedbirleri kapsamında Türkiye geneli uygulanan Cuma günü saat 21:00'da başlayıp, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan sokağa çıkma yasağı' Isparta'da devam ediyor. İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı kararlar doğrultusunda Türkiye geneli 'hafta sonları sokağa çıkma yasağı' uygulanmaya başladı. Bu kapsamda Isparta'da da cuma günü 21.00'da başlayan sokağa çıkma yasağı, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek. CADDE VE SOKAKLARDA TEMİZLİK YAPILDIYasağın başlamasıyla sessiz şehir kimliğine bürünen Isparta'da cadde ve sokaklarda detaylı temizlik yapıldı. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller kaldırım ve yolları yıkayarak dezenfekte etti. SAĞLIK İÇİN ISPARTA HALKI EVLERİNDE Öte yandan şehrin en işlek caddesi olan Mimarsinan Caddesi'nde sokağa çıkma yasağından muaf olan işletme ve çalışanlarının haricinde kimsenin olmadığı, kısıtlamaya Isparta halkının dikkat ettiği görüldü.
Covid 19 tedbirleri kapsamında Türkiye geneli uygulanan 'cuma günü saat 21:00'da başlayıp, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan sokağa çıkma yasağı' Isparta'da devam ediyor.

Covid 19 tedbirleri kapsamında Türkiye geneli uygulanan Cuma günü saat 21:00'da başlayıp, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek olan sokağa çıkma yasağı' Isparta'da devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs tedbirleri kapsamında aldığı kararlar doğrultusunda Türkiye geneli 'hafta sonları sokağa çıkma yasağı' uygulanmaya başladı. Bu kapsamda Isparta'da da cuma günü 21.00'da başlayan sokağa çıkma yasağı, pazartesi günü saat 05:00'da sona erecek.

CADDE VE SOKAKLARDA TEMİZLİK YAPILDI

Yasağın başlamasıyla sessiz şehir kimliğine bürünen Isparta'da cadde ve sokaklarda detaylı temizlik yapıldı. Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller kaldırım ve yolları yıkayarak dezenfekte etti.

SAĞLIK İÇİN ISPARTA HALKI EVLERİNDE 

Öte yandan şehrin en işlek caddesi olan Mimarsinan Caddesi'nde sokağa çıkma yasağından muaf olan işletme ve çalışanlarının haricinde kimsenin olmadığı, kısıtlamaya Isparta halkının dikkat ettiği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.