İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; Neden Rahatsız Oldunuz?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 15:46, Güncelleme: 10.12.2020 - 15:46
 

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek; Neden Rahatsız Oldunuz?

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Partilerinin Milletvekili Aylin Cesur’u hedef göstererek samimiyetsizlikle suçlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu’na tepki göstererek; “Isparta halkının bildiği gibi, bizler bütün ilçelerimizi karış karış gezdik. Bizim ilçelerimizi gezmemizden neden rahatsız oldunuz?” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Partilerinin Milletvekili Aylin Cesur’u hedef göstererek samimiyetsizlikle suçlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu’na tepki göstererek; “ Isparta halkının bildiği gibi, bizler bütün ilçelerimizi karış karış gezdik. Bizim ilçelerimizi gezmemizden neden rahatsız oldunuz?” dedi.   Başkan Şimşek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sütçüler’de yıllardır lokantacılık yapan abimizin derdini dinledik. Sütçüler’den Isparta’ya 2 yolcuyla hareket etmek zorunda kalan otobüsçümüzün derdini dinledik. Esnafın derdini dinledik, çiftçinin derdini dinledik. Günlük masraflarını bile çıkaramadıklarını gördük. Şarkikaraağaç’ta konfeksiyonculuk yapan ablamızın elektrik borcunu, kredi kartı borcunu ödeyemediğini gördük.   Senirkent’te baba mesleği olan tuhafiyeci abimizin “Böyle giderse işyerimizi kapatmak zorunda kalacağız” dediğini duyduk. Bunlar gibi yüzlerce esnafımızın derdini dinledik. Bunlar bir çırpıda anlatılacak konular değildir. Bizler, her vatandaşımızın derdini, sıkıntısını ayrı ayrı her gün anlatmaya devam edeceğiz. Bizler, sizin milletvekillerinizin 18 yıldır yaptığı gibi ilçelere gidip sadece Kaymakam ve Belediye Başkanı’nı ziyaret edip geri dönmeyiz. Siz ne kadar rahatsız olsanız da bizler ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Partilerinin Milletvekili Aylin Cesur’u hedef göstererek samimiyetsizlikle suçlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu’na tepki göstererek; “Isparta halkının bildiği gibi, bizler bütün ilçelerimizi karış karış gezdik. Bizim ilçelerimizi gezmemizden neden rahatsız oldunuz?” dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Şimşek, Partilerinin Milletvekili Aylin Cesur’u hedef göstererek samimiyetsizlikle suçlayan Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu’na tepki göstererek; “ Isparta halkının bildiği gibi, bizler bütün ilçelerimizi karış karış gezdik. Bizim ilçelerimizi gezmemizden neden rahatsız oldunuz?” dedi.
 
Başkan Şimşek, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Sütçüler’de yıllardır lokantacılık yapan abimizin derdini dinledik. Sütçüler’den Isparta’ya 2 yolcuyla hareket etmek zorunda kalan otobüsçümüzün derdini dinledik. Esnafın derdini dinledik, çiftçinin derdini dinledik. Günlük masraflarını bile çıkaramadıklarını gördük. Şarkikaraağaç’ta konfeksiyonculuk yapan ablamızın elektrik borcunu, kredi kartı borcunu ödeyemediğini gördük.
 
Senirkent’te baba mesleği olan tuhafiyeci abimizin “Böyle giderse işyerimizi kapatmak zorunda kalacağız” dediğini duyduk. Bunlar gibi yüzlerce esnafımızın derdini dinledik. Bunlar bir çırpıda anlatılacak konular değildir. Bizler, her vatandaşımızın derdini, sıkıntısını ayrı ayrı her gün anlatmaya devam edeceğiz.
Bizler, sizin milletvekillerinizin 18 yıldır yaptığı gibi ilçelere gidip sadece Kaymakam ve Belediye Başkanı’nı ziyaret edip geri dönmeyiz. Siz ne kadar rahatsız olsanız da bizler ilçe ilçe, köy köy gezmeye devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.