Ispartaspor 3 Puanı 5 golle çıkardı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 15:49, Güncelleme: 10.12.2020 - 15:49
 

Ispartaspor 3 Puanı 5 golle çıkardı

Pembe-yeşilliler, dün Cizrespor’la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.
Pembe-yeşilliler, dün Cizrespor’la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.  Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 12. Maçında Cizrespor’u deplasmanda 5-1 mağlup etti.  Cizre Hamit Özalp Stadı’nda oynanan maçı  İzmir Bölgesinden Levent Balcı, Tolga Özcan, Uğur Bağdaş ve Gökhan Özdemir isimli hakemler yönettti. Volkan Çekiç ve Nurettin Çakır sakatlıkları nedeniyle Volkan Serim ve Emre Yüksektepe de cezalı olmalarından dolayı Cizre karşılaşması maç kadrosunda yer alamazken Ispartaspor, kümede kalma savaşı veren rakibini gol yağmuruna tuttu.    Karşılaşmanın 9. Dakikasında Serdar Ümit Deniz’in penaltı golüyle öne geçen Ispartaspor’a, Cizrespor, 26. Dakikada Celal Aras ile cevap verdi: 1-1. Ispartaspor, 33. Dakikada Emir Kaan Gültekin’in attığı golle soyunma odasına üstün giren taraf oldu. Ligdeki 6. golünü atan genç futbolcu Nurettin Çakır’la gol     Ispartaspor’un genç futbolcusu Emir Kaan Gültekin, 81. Dakikada bir gol daha atarak takımını rahatladı. Maçın 84. Dakikasında Emre Fırtına ile bir gol daha bulan pembe-yeşilliler, farkı 3’e çıkardı: 1-4. Maçın skorunu ise 90+2. Dakikada Ispartasporlu Emir Kaan Gültekin belirledi: 1-5. Ispartaspor, aldığı bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı ve haftayı karlı kapattı.
Pembe-yeşilliler, dün Cizrespor’la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.

Pembe-yeşilliler, dün Cizrespor’la deplasmanda oynadığı maçı 5-1 kazanarak haftayı 3 puanla kapadı.

 Misli 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, ligdeki 12. Maçında Cizrespor’u deplasmanda 5-1 mağlup etti.  Cizre Hamit Özalp Stadı’nda oynanan maçı  İzmir Bölgesinden Levent Balcı, Tolga Özcan, Uğur Bağdaş ve Gökhan Özdemir isimli hakemler yönettti. 
Volkan Çekiç ve Nurettin Çakır sakatlıkları nedeniyle Volkan Serim ve Emre Yüksektepe de cezalı olmalarından dolayı Cizre karşılaşması maç kadrosunda yer alamazken Ispartaspor, kümede kalma savaşı veren rakibini gol yağmuruna tuttu.
    Karşılaşmanın 9. Dakikasında Serdar Ümit Deniz’in penaltı golüyle öne geçen Ispartaspor’a, Cizrespor, 26. Dakikada Celal Aras ile cevap verdi: 1-1. Ispartaspor, 33. Dakikada Emir Kaan Gültekin’in attığı golle soyunma odasına üstün giren taraf oldu. Ligdeki 6. golünü atan genç futbolcu Nurettin Çakır’la gol 
    Ispartaspor’un genç futbolcusu Emir Kaan Gültekin, 81. Dakikada bir gol daha atarak takımını rahatladı. Maçın 84. Dakikasında Emre Fırtına ile bir gol daha bulan pembe-yeşilliler, farkı 3’e çıkardı: 1-4. Maçın skorunu ise 90+2. Dakikada Ispartasporlu Emir Kaan Gültekin belirledi: 1-5. Ispartaspor, aldığı bu galibiyetle puanını 19’a çıkardı ve haftayı karlı kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.