Burdur’da 2 öğrenci Türkiye birincisi oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2020 - 17:08, Güncelleme: 10.12.2020 - 17:08
 

Burdur’da 2 öğrenci Türkiye birincisi oldu

Burdur Valisi Ali Arslantaş, TÜBİTAK 2204 Lise Öğrencileri proje yarışmasında Psikoloji dalında Türkiye 1’incisi olan Alparslan Alican Bilim Sanat Merkezi proje ekibini kabul etti.
804 proje arasından Bölge birincisi olduktan sonra Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak Türkiye 1’incisi olan proje ekibini tebrik eden Vali Arslantaş, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Süleyman Arslan’la birlikte, Türkiye birincisi olan Hilal Altinok ve Zeynep Rana Sarp isimli öğrencilere hediye verdi. Ziyaretleri sırasında bir süre öğrencilerle sohbet eden Vali Arslantaş, proje içeriği hakkında bilgiler aldı. Arslantaş, başarıları ile Burdur’a yaşattıkları gurur dolayısıyla danışman hoca ve öğrencileri kutladı. Ziyarette Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Süleyman Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar ve proje ekibi yer aldı. Alparslan Alican Bilim Sanat Merkezi proje ekibi, katıldığı TÜBİTAK 2204 lise öğrencileri proje yarışmasında Psikoloji dalında toplam 804 proje içerisinden, bölge finaline davet edilen 7 proje arasına girerek, bölge 1’inciliğini elde ettiler. Bölge 1’inciliğinin ardından, Türkiye finaline katılan 12 bölge birincisi arasında yer alan proje ekibi, "Lise Öğrencilerinin Ahlaki Kayıtsızlık Düzeylerini Düşürmeye Yönelik Deneysel Bir Oryantiring Çalışması" adlı proje ile Felsefe Öğretmeni Mehmet Parmaksız danışmanlığında Hilal Altinok, Zeynep Rana Sarp isimli öğrenciler Psikoloji Dalında Türkiye birincisi olarak Burdur’a gurur yaşattılar.
Burdur Valisi Ali Arslantaş, TÜBİTAK 2204 Lise Öğrencileri proje yarışmasında Psikoloji dalında Türkiye 1’incisi olan Alparslan Alican Bilim Sanat Merkezi proje ekibini kabul etti.

804 proje arasından Bölge birincisi olduktan sonra Türkiye finallerine katılmaya hak kazanarak Türkiye 1’incisi olan proje ekibini tebrik eden Vali Arslantaş, Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Süleyman Arslan’la birlikte, Türkiye birincisi olan Hilal Altinok ve Zeynep Rana Sarp isimli öğrencilere hediye verdi.

Ziyaretleri sırasında bir süre öğrencilerle sohbet eden Vali Arslantaş, proje içeriği hakkında bilgiler aldı. Arslantaş, başarıları ile Burdur’a yaşattıkları gurur dolayısıyla danışman hoca ve öğrencileri kutladı. Ziyarette Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Hacı Süleyman Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Bilim Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Sakar ve proje ekibi yer aldı.

Alparslan Alican Bilim Sanat Merkezi proje ekibi, katıldığı TÜBİTAK 2204 lise öğrencileri proje yarışmasında Psikoloji dalında toplam 804 proje içerisinden, bölge finaline davet edilen 7 proje arasına girerek, bölge 1’inciliğini elde ettiler.

Bölge 1’inciliğinin ardından, Türkiye finaline katılan 12 bölge birincisi arasında yer alan proje ekibi, "Lise Öğrencilerinin Ahlaki Kayıtsızlık Düzeylerini Düşürmeye Yönelik Deneysel Bir Oryantiring Çalışması" adlı proje ile Felsefe Öğretmeni Mehmet Parmaksız danışmanlığında Hilal Altinok, Zeynep Rana Sarp isimli öğrenciler Psikoloji Dalında Türkiye birincisi olarak Burdur’a gurur yaşattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.