Cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası edilecek

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 00:05, Güncelleme: 11.12.2020 - 00:05
 

Cuma namazı sonrası bütün camilerde yağmur duası edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapılacağını duyurdu.
Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapılacağını duyurdu. Her hafta yurt içinde 90 bin camide okunan Cuma Hutbesini yayınlayan Diyanet İşleri Başkanlığı, 11 Aralık 2020 tarihli Cuma Hutbesinde tüm vatandaşları yağmur duasına davet edecek. Başkanlık yayınladığı Cuma Hutbesinde şu ifadelere yer verdi: Değerli kardeşlerim!Bildiğiniz gibi, son zamanların en kurak yılını yaşadığımız bu günlerde ülkemizde suya ve yağmura ihtiyaç duyulmaktadır. Siz kıymetli cemaatimizi, Cuma namazının farzından sonra yapacağımız yağmur duasına katılmaya davet ediyorum.
Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapılacağını duyurdu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapılacağını duyurdu.

Her hafta yurt içinde 90 bin camide okunan Cuma Hutbesini yayınlayan Diyanet İşleri Başkanlığı, 11 Aralık 2020 tarihli Cuma Hutbesinde tüm vatandaşları yağmur duasına davet edecek.

Başkanlık yayınladığı Cuma Hutbesinde şu ifadelere yer verdi:

Değerli kardeşlerim!
Bildiğiniz gibi, son zamanların en kurak yılını yaşadığımız bu günlerde ülkemizde suya ve yağmura ihtiyaç duyulmaktadır. Siz kıymetli cemaatimizi, Cuma namazının farzından sonra yapacağımız yağmur duasına katılmaya davet ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.