Vali Seymeoğlu Sağlık çalışanlarını ziyaret etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2020 - 11:57, Güncelleme: 11.12.2020 - 11:57
 

Vali Seymeoğlu Sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Covid-19’la mücadelenin fedakar savaşçıları Sağlık Çalışanları mücadelelerini ön cephede sürdürmeye devam ediyor.
Covid-19’la mücadelenin fedakar savaşçıları Sağlık Çalışanları mücadelelerini ön cephede sürdürmeye devam ediyor. Başta hastaları iyileştirmek için canla başla görev yapan sağlık çalışanları salgının önlenmesi için de filyasyon ekiplerinde gece gündüz ter döküyorlar. Herkesin onların bu mücadelesine destek olması büyük önem taşıyor. Salgınla mücadelede bizi güçlü kılan üç basit kural var. MASKE + MESAFE  + TEMİZLİK bu temel kurallara uyarak mücadeleyi lehimize çevirmek kaçınılmaz olacaktır. Keçiborlu ilçemizde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu tüm görevlilere üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek  “Yorulduğunuzu biliyoruz, ancak bundan dolayı herhangi bir bıkkınlık göstermeniz pandemiyle mücadelede bizi zayıflatır. Lütfen pes etmeyin. Sergilediğiniz olağanüstü çabanın farkındayız ve tüm vatandaşlarımız adına size teşekkür ediyorum.” dedi. Vali Seymenoğlu sağlık birimlerine yaptığı ziyarette karşılaştığı vatandaşlara başta MASKE + MESAFE  + TEMİZLİK kuralları olmak üzere ev ziyaretleri yapmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. Vali Seymenoğlu ilçe yöneticilerine de şehir giriş çıkışlarında HES kodu sorgulamasına aralıksız devam etmeleri talimatı verdi.
Covid-19’la mücadelenin fedakar savaşçıları Sağlık Çalışanları mücadelelerini ön cephede sürdürmeye devam ediyor.

Covid-19’la mücadelenin fedakar savaşçıları Sağlık Çalışanları mücadelelerini ön cephede sürdürmeye devam ediyor. Başta hastaları iyileştirmek için canla başla görev yapan sağlık çalışanları salgının önlenmesi için de filyasyon ekiplerinde gece gündüz ter döküyorlar. Herkesin onların bu mücadelesine destek olması büyük önem taşıyor. Salgınla mücadelede bizi güçlü kılan üç basit kural var. MASKE + MESAFE  + TEMİZLİK bu temel kurallara uyarak mücadeleyi lehimize çevirmek kaçınılmaz olacaktır.

Keçiborlu ilçemizde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret eden Vali Ömer Seymenoğlu tüm görevlilere üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ederek  “Yorulduğunuzu biliyoruz, ancak bundan dolayı herhangi bir bıkkınlık göstermeniz pandemiyle mücadelede bizi zayıflatır. Lütfen pes etmeyin. Sergilediğiniz olağanüstü çabanın farkındayız ve tüm vatandaşlarımız adına size teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Seymenoğlu sağlık birimlerine yaptığı ziyarette karşılaştığı vatandaşlara başta MASKE + MESAFE  + TEMİZLİK kuralları olmak üzere ev ziyaretleri yapmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu. Vali Seymenoğlu ilçe yöneticilerine de şehir giriş çıkışlarında HES kodu sorgulamasına aralıksız devam etmeleri talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.