Okullarımızdaki Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.12.2020 - 17:01, Güncelleme: 14.12.2020 - 17:01
 

Okullarımızdaki Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Öğrencilerine kavuşmayı dört gözle bekleyen okullarımızda başta depreme karşı güçlendirme çalışmaları olmak üzere birçok alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Öğrencilerine kavuşmayı dört gözle bekleyen okullarımızda başta depreme karşı güçlendirme çalışmaları olmak üzere birçok alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Okul koridorlarının yeniden çocuk sesleriyle yankılanacağı günlerde, çocuklarımızın daha nitelikli ortamlarda eğitim almaları için yapılan çalışmalar Vali Ömer Seymenoğlu tarafından sık sık denetleniyor. Vali Seymenoğlu gün boyunca, çalışmaların devam ettiği okullarda incelemelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’dan bilgi aldı. Güçlendirme ve yenileme çalışmalarının yanı sıra hayırsever bir ailemiz tarafından yapımı devam eden modern okul binasında da incelemelerde bulunuldu.
Öğrencilerine kavuşmayı dört gözle bekleyen okullarımızda başta depreme karşı güçlendirme çalışmaları olmak üzere birçok alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Öğrencilerine kavuşmayı dört gözle bekleyen okullarımızda başta depreme karşı güçlendirme çalışmaları olmak üzere birçok alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Okul koridorlarının yeniden çocuk sesleriyle yankılanacağı günlerde, çocuklarımızın daha nitelikli ortamlarda eğitim almaları için yapılan çalışmalar Vali Ömer Seymenoğlu
tarafından sık sık denetleniyor. Vali Seymenoğlu gün boyunca, çalışmaların devam ettiği okullarda incelemelerde bulunarak İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’dan bilgi aldı. Güçlendirme ve yenileme çalışmalarının yanı sıra hayırsever bir ailemiz tarafından yapımı devam eden modern okul binasında da incelemelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.