Denetimler gölde ve karada devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2020 - 17:34, Güncelleme: 22.12.2020 - 17:34
 

Denetimler gölde ve karada devam ediyor

Su ürünlerinin korunması ve yasadışı avcılığının önlenmesi için Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Ekipleri tarafından denetimler hem gölde hem de karada devam ediyor.
Su ürünlerinin korunması, sürdürülebilir olması ve yasadışı su ürünleri avcılığında caydırıcılığın sağlanması amacıyla getirilen yeni düzenlemelerin etkin bir şekilde uygulanması için Eğirdir Su Ürünleri Kontrol Ekipleri denetimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Eğirdir Su Ürünleri Kontrol ekipleri, Eğirdir’de faaliyet gösteren perakende satış yerleri, Eğirdir Limanında bulunan balıkçı tekneleri ve av araçları ile gölde faaliyet gösteren balıkçıların denetimleri gerçekleştirildi. Eğirdir Su Ürünleri Kontrol Ekipleri yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış olup, perakende balık satış işletmeleri, su ürünleri işleme ve değerlendirme tesisleri ve avcılara su ürünleri yasak ve sınırlandırmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ekipler, denetimlerin de gece gündüz devam edeceğini bildirdiler.
Su ürünlerinin korunması ve yasadışı avcılığının önlenmesi için Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol Ekipleri tarafından denetimler hem gölde hem de karada devam ediyor.

Su ürünlerinin korunması, sürdürülebilir olması ve yasadışı su ürünleri avcılığında caydırıcılığın sağlanması amacıyla getirilen yeni düzenlemelerin etkin bir şekilde uygulanması için Eğirdir Su Ürünleri Kontrol Ekipleri denetimlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Eğirdir Su Ürünleri Kontrol ekipleri, Eğirdir’de faaliyet gösteren perakende satış yerleri, Eğirdir Limanında bulunan balıkçı tekneleri ve av araçları ile gölde faaliyet gösteren balıkçıların denetimleri gerçekleştirildi.

Eğirdir Su Ürünleri Kontrol Ekipleri yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamış olup, perakende balık satış işletmeleri, su ürünleri işleme ve değerlendirme tesisleri ve avcılara su ürünleri yasak ve sınırlandırmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Ekipler, denetimlerin de gece gündüz devam edeceğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.