Vali Seymenoğlu Gelendost İlçesini Ziyaret Etti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2020 - 12:22, Güncelleme: 23.12.2020 - 12:22
 

Vali Seymenoğlu Gelendost İlçesini Ziyaret Etti

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Seymenoğlu bu ziyaretlerde koronavirüs salgınıyla mücadeleye öncülük yapan sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmıyor.
İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Seymenoğlu bu ziyaretlerde koronavirüs salgınıyla mücadeleye öncülük yapan sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmıyor. Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştiren Vali Seymenoğlu, ilçede ilk önce Sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastalarını iyileştirmenin yanında filyasyon çalışmalarında da canları pahasına fedakarca mücadele eden doktorundan hemşiresine, temizlikçisinden güvenlikçisine kadar tüm sağlık çalışanlarına özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İlçe Kaymakamı Onur Alimoğlu ile birlikte, asayişin sağlanmasının yanında pandemiyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda da gece gündüz  fedakarca görev yapan Jandarma ve Emniyet birimlerini ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Jandarma ve Emniyet personeline yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederken, pandemi denetimlerine de aralıksız devam etmelerini istedi. İlçede son olarak hükümet konağındaki kamu kurum ve kuruluşlarını denetleyen Vali Seymenoğlu, çalışanlardan alınan tedbirlere eksiksiz olarak uyulmalarının yanında özellikle MASKE+MESAFE+TEMİZLİK konularında alınan tedbirlere titizlikle dikkat etmelerini isteyerek çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.
İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Seymenoğlu bu ziyaretlerde koronavirüs salgınıyla mücadeleye öncülük yapan sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmıyor.

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Seymenoğlu bu ziyaretlerde koronavirüs salgınıyla mücadeleye öncülük yapan sağlık çalışanlarını da yalnız bırakmıyor. Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştiren Vali Seymenoğlu, ilçede ilk önce Sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Hastalarını iyileştirmenin yanında filyasyon çalışmalarında da canları pahasına fedakarca mücadele eden doktorundan hemşiresine, temizlikçisinden güvenlikçisine kadar tüm sağlık çalışanlarına özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Onur Alimoğlu ile birlikte, asayişin sağlanmasının yanında pandemiyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda da gece gündüz  fedakarca görev yapan Jandarma ve Emniyet birimlerini ziyaret eden Vali Seymenoğlu, Jandarma ve Emniyet personeline yürüttükleri çalışmalar için teşekkür ederken, pandemi denetimlerine de aralıksız devam etmelerini istedi.

İlçede son olarak hükümet konağındaki kamu kurum ve kuruluşlarını denetleyen Vali Seymenoğlu, çalışanlardan alınan tedbirlere eksiksiz olarak uyulmalarının yanında özellikle MASKE+MESAFE+TEMİZLİK konularında alınan tedbirlere titizlikle dikkat etmelerini isteyerek çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.