Yalvaç TSO yeni binasına taşındı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2020 - 20:51, Güncelleme: 24.12.2020 - 20:51
 

Yalvaç TSO yeni binasına taşındı

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, bir süredir yapımı devam eden yeni hizmet binasının yapımının tamamlanmasıyla birimlerini bu yeni alana taşıyarak hizmet vermeye başladı.
Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, bir süredir yapımı devam eden yeni hizmet binasının yapımının tamamlanmasıyla birimlerini bu yeni alana taşıyarak hizmet vermeye başladı. Yalvaç girişinde Masal Park’ın karşısına yapılan Yalvaç TSO’nun yeni hizmet binası, bu hafta başından itibaren üyelerini ağırlamaya başladı. Abacılar Mahallesi sınırlarında Masal Park ve Otogar karşısında 860 metrekare arsa üzerine kurulan 4 katlı yeni binasında oda meclis ve yönetim kurulu toplantı salonları, birim hizmet alanları, başkan odası, eğitim salonu, konferans salonu, mescit ve mevcut oda servis salonunun dışında KOSGEB, İŞKUR ve Yalvaç OSB Müdürlüğü gibi kurumlara tahsisi için ayrı çalışma odaları bulunuyor. Çevre düzenlemeleriyle bina içindeki ufak tefek eksikliklerin tamamlandığı Yalvaç TSO’daki çalışmaları bire bir takip eden Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu, göreve geldiklerinde bağımsız bir hizmet binası yapma projelerinin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Böyle bir hizmet binası kurumsallaşma ve istenilen çalışmaların yapılabilmesi bakımından büyük önem taşıyordu. Sağolsun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin değerli başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle böyle işlevsel bir hizmet binasını ilçemize kazandırdık. Maddi desteklerinin yanı sıra manevi destekleri de bizim için büyük bir enerji kaynağı olmuştur. Hizmet binamızın yarıya yakın miktarını TOBB desteğiyle karşıladık. Gerek hizmet birimlerimizle gerek toplantı ve eğitim salonlarımızla gerekse üyelerimize hizmet sunacak çeşitli kurum ve kuruluşlara tahsis edebileceğimiz çalışma ofisleriyle uzun yıllar gerek Yalvaç’a gerekse hizmet alanımızdaki Şarkikaraağaç, Gelendost ve Yenişarbademli’deki üyelerimize hizmet verecek bir bina yaptık. Kurumsal kimliğimizi de yenileyerek yeni bir çalışma dönemine bismillah dedik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İmkanlarımızın genişlemesiyle üyelerimize daha farklı hizmetler sunma çalışmalarımızı da inşallah gerçekleştireceğiz.” dedi. Yalvaç’ın girişinde yer alan prestjili görüntüsüyle de dikkat çeken hizmet binasında üyelerin tüm hizmetlerinin görülmeye devam ettiği kaydedildi.
Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, bir süredir yapımı devam eden yeni hizmet binasının yapımının tamamlanmasıyla birimlerini bu yeni alana taşıyarak hizmet vermeye başladı.

Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası, bir süredir yapımı devam eden yeni hizmet binasının yapımının tamamlanmasıyla birimlerini bu yeni alana taşıyarak hizmet vermeye başladı.

Yalvaç girişinde Masal Park’ın karşısına yapılan Yalvaç TSO’nun yeni hizmet binası, bu hafta başından itibaren üyelerini ağırlamaya başladı.

Abacılar Mahallesi sınırlarında Masal Park ve Otogar karşısında 860 metrekare arsa üzerine kurulan 4 katlı yeni binasında oda meclis ve yönetim kurulu toplantı salonları, birim hizmet alanları, başkan odası, eğitim salonu, konferans salonu, mescit ve mevcut oda servis salonunun dışında KOSGEB, İŞKUR ve Yalvaç OSB Müdürlüğü gibi kurumlara tahsisi için ayrı çalışma odaları bulunuyor.

Çevre düzenlemeleriyle bina içindeki ufak tefek eksikliklerin tamamlandığı Yalvaç TSO’daki çalışmaları bire bir takip eden Yalvaç TSO Başkanı Yalçın Kurucu, göreve geldiklerinde bağımsız bir hizmet binası yapma projelerinin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Böyle bir hizmet binası kurumsallaşma ve istenilen çalışmaların yapılabilmesi bakımından büyük önem taşıyordu. Sağolsun Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin değerli başkanı sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle böyle işlevsel bir hizmet binasını ilçemize kazandırdık.

Maddi desteklerinin yanı sıra manevi destekleri de bizim için büyük bir enerji kaynağı olmuştur. Hizmet binamızın yarıya yakın miktarını TOBB desteğiyle karşıladık. Gerek hizmet birimlerimizle gerek toplantı ve eğitim salonlarımızla gerekse üyelerimize hizmet sunacak çeşitli kurum ve kuruluşlara tahsis edebileceğimiz çalışma ofisleriyle uzun yıllar gerek Yalvaç’a gerekse hizmet alanımızdaki Şarkikaraağaç, Gelendost ve Yenişarbademli’deki üyelerimize hizmet verecek bir bina yaptık. Kurumsal kimliğimizi de yenileyerek yeni bir çalışma dönemine bismillah dedik. Bu süreçte bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. İmkanlarımızın genişlemesiyle üyelerimize daha farklı hizmetler sunma çalışmalarımızı da inşallah gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yalvaç’ın girişinde yer alan prestjili görüntüsüyle de dikkat çeken hizmet binasında üyelerin tüm hizmetlerinin görülmeye devam ettiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.