Bir hayal gerçek oldu Isparta OSB MYO Kuruldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 00:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 00:38
 

Bir hayal gerçek oldu Isparta OSB MYO Kuruldu

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Batı Akdeniz Bölgesinde İlk olacak Isparta OSB MYO’nun kurulumu YÖK tarafından onaylandı
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Batı Akdeniz Bölgesinde İlk olacak Isparta OSB MYO’nun kurulumu YÖK tarafından onaylandı. Kurulmasının üzerinden henüz 2 yıl geçmesine rağmen 1 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 7 Fakülte, 1 Yüksekokul ve 17 Meslek Yüksekokulunu bünyesinde barındıran ISUBÜ, iki fakültenin kuruluşundan sonra yeni bir Meslek Yüksekokulu’na daha kavuşuyor. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü’nün Yükseköğretim Kuruluna sunulan “Isparta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu” açılması yönündeki teklifi, 10.12.2020 tarihli Yükseköğrenim Genel Kurul toplantısında incelenerek uygun görüldü. Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’den teşekkür mesajı: “Isparta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulumuzun, Üniversitemiz ve bölgemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Bu sürece katkı sağlayan; Isparta OSB yönetimine, Üniversitemiz Senatosu üyelerine, Isparta Milletvekillerimize, Yükseköğrenim Genel Kurulunun değerli üyelerine, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’a, İş İnsanlarımıza, konuyla yakından ilgilenen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Isparta OSB MYO eğitim öğretime 2020-2021 bahar yarıyılında aktarılan ve öğrencisi olan programların yanı sıra,  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında da yeni programlar açarak öğrenci tercihine hazır hale getirmek için, çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Batı Akdeniz Bölgesinde İlk olacak Isparta OSB MYO’nun kurulumu YÖK tarafından onaylandı

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde Batı Akdeniz Bölgesinde İlk olacak Isparta OSB MYO’nun kurulumu YÖK tarafından onaylandı.

Kurulmasının üzerinden henüz 2 yıl geçmesine rağmen 1 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 7 Fakülte, 1 Yüksekokul ve 17 Meslek Yüksekokulunu bünyesinde barındıran ISUBÜ, iki fakültenin kuruluşundan sonra yeni bir Meslek Yüksekokulu’na daha kavuşuyor.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörlüğü’nün Yükseköğretim Kuruluna sunulan “Isparta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulu” açılması yönündeki teklifi, 10.12.2020 tarihli Yükseköğrenim Genel Kurul toplantısında incelenerek uygun görüldü.

Rektör Prof. Dr. İbrahim Diler’den teşekkür mesajı: “Isparta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Meslek Yüksekokulumuzun, Üniversitemiz ve bölgemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Bu sürece katkı sağlayan; Isparta OSB yönetimine, Üniversitemiz Senatosu üyelerine, Isparta Milletvekillerimize, Yükseköğrenim Genel Kurulunun değerli üyelerine, YÖK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Yekta Saraç’a, İş İnsanlarımıza, konuyla yakından ilgilenen emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Isparta OSB MYO eğitim öğretime 2020-2021 bahar yarıyılında aktarılan ve öğrencisi olan programların yanı sıra,  2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında da yeni programlar açarak öğrenci tercihine hazır hale getirmek için, çalışmalarımız devam etmektedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.