Ispartaspor'da görüş ayrılıkları

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2020 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 16:40
 

Ispartaspor'da görüş ayrılıkları

Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’dan Hakan Karaca’nın istifası hakkında açıklama geldi. Yazgan açıklamasında şunları söyledi ‘’ Yeni Hocalarımız hayırlı olsun. Yönetimimiz tarafından sezonun 3. maçı öncesi göreve getirilen Hakan Hoca ile bir süredir devam eden görüş ayrılıkları tüm ısrarlarımıza rağmen Hocanın istifa etmesiyle sonuçlanmıştır. İstifa eden Hocamıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Antrenmanlarımız pür neşe devam ediyor. Bu olaylar futbolda her zaman vardır. Ah vah yapacak durumumuz yok. Önümüze bakacağız. Kaybettiğimiz puanları tolere etmeye çalışacağız. Şu an grubumuzda 7. sıradayız. Devre arasında yapacağımız transferlerle hedefimiz inşallah şampiyonluk veya play off' tur. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada desteklerini bekliyoruz’’

Kulüp Başkanı Atakan Yazgan’dan Hakan Karaca’nın istifası hakkında açıklama geldi. Yazgan açıklamasında şunları söyledi ‘’ Yeni Hocalarımız hayırlı olsun. Yönetimimiz tarafından sezonun 3. maçı öncesi göreve getirilen Hakan Hoca ile bir süredir devam eden görüş ayrılıkları tüm ısrarlarımıza rağmen Hocanın istifa etmesiyle sonuçlanmıştır.

İstifa eden Hocamıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim. Antrenmanlarımız pür neşe devam ediyor. Bu olaylar futbolda her zaman vardır. Ah vah yapacak durumumuz yok. Önümüze bakacağız. Kaybettiğimiz puanları tolere etmeye çalışacağız. Şu an grubumuzda 7. sıradayız. Devre arasında yapacağımız transferlerle hedefimiz inşallah şampiyonluk veya play off' tur. Taraftarlarımızın bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada desteklerini bekliyoruz’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.