Yalvaç Emniyetinden kumarhane baskını

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2020 - 12:19, Güncelleme: 28.12.2020 - 12:19
 

Yalvaç Emniyetinden kumarhane baskını

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü son dönemde yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.
Yalvaç Emniyet Müdürlüğü son dönemde yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Emniyet güçleri tarafından 24 Aralık 2020 Perşembe günü ve önceki farklı tarihlerde bir dairede kumar oynandığı yönünde ihbarlar üzerine, Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararına istinaden Görgü Cami Mahallesi’nde bulunan bir dairede yapılan aramada 18 kişinin yakalandığı açıklandı. Alınan bilgiye göre, ev görünümlü kumarhanede yakalanan şahıslardan 8 tanesinin iki odada bulunan masalarda kumar oynamakta oldukları tespit edilerek, masalar üzerinde bulunan oyun kağıtları ve bir miktar para ile ikamette kutular içerisinde bulunan oyun kağıtlarına ve yaz-boz kağıtlarına el konuldu ve mülk sahibi H.G., alt katta kahvehanesi bulunan K.U. ile mesul müdür olarak sözleşme yaptığı E.Y. isimli şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı. TOPLAM 66.500 TL CEZA Kumar oynayan ve ikamette bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu ve Hıfzısıhha Kanunu uyarınca toplamda 66.500 TL idari para cezası uygulandığı, savcılık talimatıyla E.İ. ve K.U. isimli şahısların gözaltına alınarak savcılığa sevk edildikleri öğrenildi. Emniyet güçlerinin bir süredir devam eden uyuşturucu, kaçak içki ve kumarın önlenmesine yönelik çalışma ve operasyonlarının sürmesinin beklendiği kaydedildi.
Yalvaç Emniyet Müdürlüğü son dönemde yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü son dönemde yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Emniyet güçleri tarafından 24 Aralık 2020 Perşembe günü ve önceki farklı tarihlerde bir dairede kumar oynandığı yönünde ihbarlar üzerine, Cumhuriyet Savcılığı’ndan alınan arama kararına istinaden Görgü Cami Mahallesi’nde bulunan bir dairede yapılan aramada 18 kişinin yakalandığı açıklandı.

Alınan bilgiye göre, ev görünümlü kumarhanede yakalanan şahıslardan 8 tanesinin iki odada bulunan masalarda kumar oynamakta oldukları tespit edilerek, masalar üzerinde bulunan oyun kağıtları ve bir miktar para ile ikamette kutular içerisinde bulunan oyun kağıtlarına ve yaz-boz kağıtlarına el konuldu ve mülk sahibi H.G., alt katta kahvehanesi bulunan K.U. ile mesul müdür olarak sözleşme yaptığı E.Y. isimli şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

TOPLAM 66.500 TL CEZA

Kumar oynayan ve ikamette bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu ve Hıfzısıhha Kanunu uyarınca toplamda 66.500 TL idari para cezası uygulandığı, savcılık talimatıyla E.İ. ve K.U. isimli şahısların gözaltına alınarak savcılığa sevk edildikleri öğrenildi.

Emniyet güçlerinin bir süredir devam eden uyuşturucu, kaçak içki ve kumarın önlenmesine yönelik çalışma ve operasyonlarının sürmesinin beklendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.