Milletvekili Özel'den Merkez İlçe Teşkilatına Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 02:03, Güncelleme: 30.12.2020 - 02:03
 

Milletvekili Özel'den Merkez İlçe Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, yeni merkez ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Partisinin Isparta Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Özel önemli açıklamalarda bulundu.
Merkez ilçe teşkilatını partisinin belkemiği olarak nitelendirilen Milletvekili Recep Özel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Isparta’da partimizin sağladığı başarıda Merkez İlçenin büyük katkısı var.Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında merkez ilçenin fikirleri büyük önem taşıyor.Vatandaşımız sizlere ve bizlere güvendiği için oy verdi. Bu nedenle vatandaşımızın dertleri ile dertlenmemiz gerekir. Zor bir sürece giriyoruz. Kolay bir süreç yaşamayacağız. Partimizi ve ülkemizi 2023 vizyonuna taşımak için elimizden gelen çabayı sarf etmeliyiz.Dedikodu üretmeden hizmet üreterek yolumuza devam edelim. Diğer siyasi partilerle mukayese etmeden çalışmalıyız. Biz bununla netice alalım. Hepimiz partimizin ve davamızın Hizmetinde olmalıyız.Yeni merkez ilçe başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Geçmişte merkez ilçemize katkı sağlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Milletvekili Özel’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, Milletvekillerinin desteğiyle önemli çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.
AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi ve Isparta Milletvekili Recep Özel, yeni merkez ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. Partisinin Isparta Merkez İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Milletvekili Özel önemli açıklamalarda bulundu.

Merkez ilçe teşkilatını partisinin belkemiği olarak nitelendirilen Milletvekili Recep Özel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ Isparta’da partimizin sağladığı başarıda Merkez İlçenin büyük katkısı var.Isparta’nın sorunlarının çözümü noktasında merkez ilçenin fikirleri büyük önem taşıyor.Vatandaşımız sizlere ve bizlere güvendiği için oy verdi. Bu nedenle vatandaşımızın dertleri ile dertlenmemiz gerekir.

Zor bir sürece giriyoruz. Kolay bir süreç yaşamayacağız. Partimizi ve ülkemizi 2023 vizyonuna taşımak için elimizden gelen çabayı sarf etmeliyiz.Dedikodu üretmeden hizmet üreterek yolumuza devam edelim. Diğer siyasi partilerle mukayese etmeden çalışmalıyız. Biz bununla netice alalım. Hepimiz partimizin ve davamızın Hizmetinde olmalıyız.Yeni merkez ilçe başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Geçmişte merkez ilçemize katkı sağlayan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

Milletvekili Özel’in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Yasir Pirimoğlu, Milletvekillerinin desteğiyle önemli çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.