Kendimizi güvende hissettik

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2021 - 14:04, Güncelleme: 05.01.2021 - 14:04
 

Kendimizi güvende hissettik

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan ve son teknolojiyle donatılmış 43 metre merdiven uzunluğuna sahip, bölgeye hizmet verebilecek yeni itfaiye aracı ilk tatbikatını gerçekleştirdi.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan ve son teknolojiyle donatılmış 43 metre merdiven uzunluğuna sahip, bölgeye hizmet verebilecek yeni itfaiye aracı ilk tatbikatını gerçekleştirdi. Şehrin yüksek binalarından Centrum Carden da gerçekleştirilen tatbikatı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte takip etti. Tatbikat esnasında binada ikamet eden Tök çiftine Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi. Türk Bayrağı binaya asılırken, Tök çifti “Böyle modern ve güçlü bir aracın olması bizi güvende hissettiriyor” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçimler öncesinde gündeme getirdiği yüksek merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracını Isparta’ya kazandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla itfaiye aracı Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Isparta Belediyesine hibe edildi. 43 metre merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracı Isparta’ya gelirken, yüksekliği ile bilinen Centrum Carden AVM, Rezidansta tatbikat yapıldı. Gerçekleştirilen tatbikatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte izledi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tatbikat esnasında apartman sakinlerinden Özlem-Levent Tök çiftinin ziline basarak aileyi balkona davet etti. Başkan Başdeğirmen, “Sizden bir ricamız var. Sizlere bir sürprizimiz olacak, balkona çıkar mısınız?” dedi. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti üzerine Tök çifti balkona çıktı. Bu esnada merdivenli araçla tatbikat gerçekleştiren itfaiye ekipleri, aileye Başkan Başdeğirmen’in selamını getirdiklerini ve yeni yıllarını kutladığını ileterek aileye Türk Bayrağı ve çiçek takdim ettiler. Türk Bayrağı, Tök çifti ve itfaiye ekipleri tarafından binaya asılırken, aile karşılaştıkları jest karşısında duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Özlem Tök, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başkanımıza çok teşekkür ederiz. İtfaiye ekibimize de teşekkür ederiz, böyle bir hizmet Isparta için gerçekten çok değerli. Bu kadar yüksek mesafeye ulaşabilen başka bir merdivenli araç var mı bilemiyorum. Gerçekten kendimizi güvende hissettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi. Isparta’ya yapılan fedakârlıklar ve emekler için teşekkür eden Levent Tök de, “Her an vatandaşın yanındasınız. Bu aracın hiç gerçek yangınlarda kullanılmaması, sadece tatbikatlarda kullanılması temennimiz. Böyle modern ve güçlü bir aracın olması da bizi güvende hissettiriyor. Emekleriniz için teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan ve son teknolojiyle donatılmış 43 metre merdiven uzunluğuna sahip, bölgeye hizmet verebilecek yeni itfaiye aracı ilk tatbikatını gerçekleştirdi.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne kazandırılan ve son teknolojiyle donatılmış 43 metre merdiven uzunluğuna sahip, bölgeye hizmet verebilecek yeni itfaiye aracı ilk tatbikatını gerçekleştirdi. Şehrin yüksek binalarından Centrum Carden da gerçekleştirilen tatbikatı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte takip etti. Tatbikat esnasında binada ikamet eden Tök çiftine Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi. Türk Bayrağı binaya asılırken, Tök çifti “Böyle modern ve güçlü bir aracın olması bizi güvende hissettiriyor” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, seçimler öncesinde gündeme getirdiği yüksek merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracını Isparta’ya kazandırdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla itfaiye aracı Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Isparta Belediyesine hibe edildi. 43 metre merdiven uzunluğuna sahip itfaiye aracı Isparta’ya gelirken, yüksekliği ile bilinen Centrum Carden AVM, Rezidansta tatbikat yapıldı. Gerçekleştirilen tatbikatı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte izledi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tatbikat esnasında apartman sakinlerinden Özlem-Levent Tök çiftinin ziline basarak aileyi balkona davet etti. Başkan Başdeğirmen, “Sizden bir ricamız var. Sizlere bir sürprizimiz olacak, balkona çıkar mısınız?” dedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in daveti üzerine Tök çifti balkona çıktı. Bu esnada merdivenli araçla tatbikat gerçekleştiren itfaiye ekipleri, aileye Başkan Başdeğirmen’in selamını getirdiklerini ve yeni yıllarını kutladığını ileterek aileye Türk Bayrağı ve çiçek takdim ettiler.

Türk Bayrağı, Tök çifti ve itfaiye ekipleri tarafından binaya asılırken, aile karşılaştıkları jest karşısında duydukları memnuniyetlerini ifade ettiler. Özlem Tök, “Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başkanımıza çok teşekkür ederiz. İtfaiye ekibimize de teşekkür ederiz, böyle bir hizmet Isparta için gerçekten çok değerli. Bu kadar yüksek mesafeye ulaşabilen başka bir merdivenli araç var mı bilemiyorum. Gerçekten kendimizi güvende hissettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Isparta’ya yapılan fedakârlıklar ve emekler için teşekkür eden Levent Tök de, “Her an vatandaşın yanındasınız. Bu aracın hiç gerçek yangınlarda kullanılmaması, sadece tatbikatlarda kullanılması temennimiz. Böyle modern ve güçlü bir aracın olması da bizi güvende hissettiriyor. Emekleriniz için teşekkür ediyoruz” görüşlerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.