AHŞABA DEĞER KATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2021 - 18:19, Güncelleme: 06.01.2021 - 18:19
 

AHŞABA DEĞER KATTI

Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu, kereste atıkları ile kullanılmayan ağaçlardan 30 çeşit ürün geliştirdi. E-ticaret üzerinden Türkiye’nin dört bir yakasından sipariş geliyor.
Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu, kereste atıkları ile kullanılmayan ağaçlardan 30 çeşit ürün geliştirdi. E-ticaret üzerinden Türkiye’nin dört bir yakasından sipariş geliyor. Ağaç ve ağaç ürünlerine dayalı ahşap ürünler son yılların trend ürünleri. Türkiye’nin önemli markaları ahşap yoğunlukla ev aletleri ve dekorasyon malzemeleri üretmeye başladı. Ahşap ürünlerin en çok alım-satım gördüğü pazar ise e-ticaret. E-ticaretin açık pazarları ile sosyal medya mecraları üzerinden Türkiye’nin her tarafından ahşap ev ve dekorasyon ürünleri satmak mümkün. Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu da ahşaba katma değer katan bir girişimci. Ortağı İsa İpekçi ile birlikte İpekgül Kereste Fabrikası işletmeciliği yapan Osman Yılanlıoğlu, ağaç atıkları ve kullanılmayan ürünleri değerlendirdi. Ar-Ge çalışmaları sonucunda İpekgül Kereste Fabrikası birçok ürün geliştirdi. Evlerde ve işyerlerinde kullanıma uygun, dekorasyon amaçlı ürünler Grootland Ahşap Ürünleri markası ile satışa sunuluyor. İnstagram ve diğer sosyal medya mecraları ile internet siteleri ve açık e-ticaret sayfalarından beğeniye sunulan Grootland markalı ürünler büyük talep görüyor. Günlük 100’e yakın kargo işlemi yapılıyor. Genç Girişimci Osman Yılanlıoğlu, ilk etapta birkaç ürün ile çıktıkları bu yolda şu an 30 ürüne kadar ulaştıklarını anlattı. Ayakkabılıklar, ipli tepsiler, takılık, havluluk, baharatlık, gazetelik, kitaplık, mumluk ve benzeri birçok ürünü demonte ürün olarak hazırladıklarını belirten Yılanlıoğlu, “e-ticaret üzerinden çok büyük ilgi görüyoruz. Ağaç ürünlerine değer katmış olduk. 1 yıldır bu iş üzerinde ar-ge yapıyoruz. Araştırıyoruz, yeni yeni ürünler buluyoruz. Çıkardığımız ürünler sanal ortamda büyük rağbet görüyor. Kargo aracılığıyla Türkiye’nin her tarafına gönderiyoruz. Ar-Ge çalışması sonuçlanan ürünleri tek tek çıkarıyoruz. Ürün sayımız sürekli artıyor” diye konuştu. HABER MERKEZİ İLETİŞİM KANALLARI İpekgül Kereste Üniversite Yolu üzeri. Hayırlar Camii yanı. TEL: 0536 427 40 13 İnstagram:Grootland ahşap ürünleri
Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu, kereste atıkları ile kullanılmayan ağaçlardan 30 çeşit ürün geliştirdi. E-ticaret üzerinden Türkiye’nin dört bir yakasından sipariş geliyor.

Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu, kereste atıkları ile kullanılmayan ağaçlardan 30 çeşit ürün geliştirdi. E-ticaret üzerinden Türkiye’nin dört bir yakasından sipariş geliyor.

Ağaç ve ağaç ürünlerine dayalı ahşap ürünler son yılların trend ürünleri. Türkiye’nin önemli markaları ahşap yoğunlukla ev aletleri ve dekorasyon malzemeleri üretmeye başladı. Ahşap ürünlerin en çok alım-satım gördüğü pazar ise e-ticaret. E-ticaretin açık pazarları ile sosyal medya mecraları üzerinden Türkiye’nin her tarafından ahşap ev ve dekorasyon ürünleri satmak mümkün.

Genç İşadamı Osman Yılanlıoğlu da ahşaba katma değer katan bir girişimci. Ortağı İsa İpekçi ile birlikte İpekgül Kereste Fabrikası işletmeciliği yapan Osman Yılanlıoğlu, ağaç atıkları ve kullanılmayan ürünleri değerlendirdi. Ar-Ge çalışmaları sonucunda İpekgül Kereste Fabrikası birçok ürün geliştirdi. Evlerde ve işyerlerinde kullanıma uygun, dekorasyon amaçlı ürünler Grootland Ahşap Ürünleri markası ile satışa sunuluyor. İnstagram ve diğer sosyal medya mecraları ile internet siteleri ve açık e-ticaret sayfalarından beğeniye sunulan Grootland markalı ürünler büyük talep görüyor. Günlük 100’e yakın kargo işlemi yapılıyor.

Genç Girişimci Osman Yılanlıoğlu, ilk etapta birkaç ürün ile çıktıkları bu yolda şu an 30 ürüne kadar ulaştıklarını anlattı. Ayakkabılıklar, ipli tepsiler, takılık, havluluk, baharatlık, gazetelik, kitaplık, mumluk ve benzeri birçok ürünü demonte ürün olarak hazırladıklarını belirten Yılanlıoğlu, “e-ticaret üzerinden çok büyük ilgi görüyoruz. Ağaç ürünlerine değer katmış olduk. 1 yıldır bu iş üzerinde ar-ge yapıyoruz. Araştırıyoruz, yeni yeni ürünler buluyoruz. Çıkardığımız ürünler sanal ortamda büyük rağbet görüyor. Kargo aracılığıyla Türkiye’nin her tarafına gönderiyoruz. Ar-Ge çalışması sonuçlanan ürünleri tek tek çıkarıyoruz. Ürün sayımız sürekli artıyor” diye konuştu. HABER MERKEZİ

İLETİŞİM KANALLARI

İpekgül Kereste Üniversite Yolu üzeri. Hayırlar Camii yanı.

TEL: 0536 427 40 13

İnstagram:Grootland ahşap ürünleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.