Isparta Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2021 - 16:03, Güncelleme: 08.01.2021 - 16:03
 

Isparta Gazeteciler Cemiyetinde Yeni Dönem

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, önemli bir açıklamayı kamuoyu ile paylaştı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, önemli bir açıklamayı kamuoyu ile paylaştı. Altunbaş, Mart ayında yapılması planlanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu öncesi Başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, Mart ayında yapılması planlanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu öncesi adaylığını açıkladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü arifesinde yapılan açıklamada Altunbaş, ekibiyle birlikte göreve talip olduğunu söyledi. İsmail Altunbaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü... Yağmurda çamurda, karda kışta, gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına görev yapan meslektaşlarımın Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günün arifesinde anlamlı bir açıklamayı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 9 yıldır Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Sayın Şevket Karahan, 3 yıl önce yapılan genel kurulda son dönemi olduğunu ve yeniden aday olmayacağını ifade etmişti. Bizde o dönemde birlik ve beraberliğin sağlanması adına kongreye tek liste halinde gidilmesi için aday olmamıştık. Bugün gelinen noktada; Sayın Karahan’ın genel kurulda ifade ettiği görev süresi 2021 Mart ayında sona eriyor. Öncelikle kendisine 9 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde aldığımız bayrağı daha ileriye taşıma adına; meslek büyüklerim ve meslektaşlarımla yaptığım değerlendirmeler sonucu; ISPARTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA EKİBİMLE BİRLİKTE ADAY OLDUĞUMU kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza mücadele verdiğim meslektaşlarım ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ni daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancım sonsuzdur. Yolu aydınlatan, yolcunun niyetidir. Bizim niyetimiz halistir. Amacımız hizmettir... Rabbim utandırmasın inşallah… Kamuoyuna saygılarımla... Şahsım ve ekibimize güvenen basın-yayın organlarına, sahiplerine ve çalışanlarına destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan meslektaşlarım ile emekli olup hala bizimle olan üstadlarıma da destekleri için minnettarım.”
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, önemli bir açıklamayı kamuoyu ile paylaştı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesi Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, önemli bir açıklamayı kamuoyu ile paylaştı.

Altunbaş, Mart ayında yapılması planlanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu öncesi Başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Kanal 32 Televizyonu Haber Müdürü İsmail Altunbaş, Mart ayında yapılması planlanan Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Kurulu öncesi adaylığını açıkladı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü arifesinde yapılan açıklamada Altunbaş, ekibiyle birlikte göreve talip olduğunu söyledi.

İsmail Altunbaş yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü... Yağmurda çamurda, karda kışta, gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına görev yapan meslektaşlarımın Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günün arifesinde anlamlı bir açıklamayı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. 9 yıldır Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten Sayın Şevket Karahan, 3 yıl önce yapılan genel kurulda son dönemi olduğunu ve yeniden aday olmayacağını ifade etmişti. Bizde o dönemde birlik ve beraberliğin sağlanması adına kongreye tek liste halinde gidilmesi için aday olmamıştık.

Bugün gelinen noktada; Sayın Karahan’ın genel kurulda ifade ettiği görev süresi 2021 Mart ayında sona eriyor. Öncelikle kendisine 9 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde aldığımız bayrağı daha ileriye taşıma adına; meslek büyüklerim ve meslektaşlarımla yaptığım değerlendirmeler sonucu; ISPARTA GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLIĞINA EKİBİMLE BİRLİKTE ADAY OLDUĞUMU kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde, omuz omuza mücadele verdiğim meslektaşlarım ile birlikte Isparta Gazeteciler Cemiyeti’ni daha iyi yerlere taşıyacağımıza inancım sonsuzdur.

Yolu aydınlatan, yolcunun niyetidir. Bizim niyetimiz halistir. Amacımız hizmettir... Rabbim utandırmasın inşallah… Kamuoyuna saygılarımla... Şahsım ve ekibimize güvenen basın-yayın organlarına, sahiplerine ve çalışanlarına destekleri için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan meslektaşlarım ile emekli olup hala bizimle olan üstadlarıma da destekleri için minnettarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.