Başkan Başdeğirmen'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2021 - 01:05, Güncelleme: 10.01.2021 - 01:05
 

Başkan Başdeğirmen'den 10 Ocak Gazeteciler Günü Mesajı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. Başdeğirmen Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi;
Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunması aşamasında toplumu aydınlatan, dünyadaki tüm olayları ve gelişmeleri bizlere aktarırken ilimizin ve ülkemizin gelişmesine, tanıtılmasına büyük katkılar sağlayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Medyamızın demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak ifa ettiği bu hizmeti her türlü takdiri hak etmektedir.Yaygın basınımızın yanında Isparta’mızdaki olaylar ve gelişmelerden bizlerin haberdar olmasını sağlayan yerel basınımız her koşulda ve her şartta sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına gecelerini gündüzlerine katmakta, emeklerini ortaya koymakta ve başarı ile görev yapmaktadır.  Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin gelişmesi adına ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu, şehrimizin daha iyi noktalara ulaşması hususunda yaptığı çalışmaları biliyor ve yürekten destekliyorum.  Bu duygu ve düşüncelerle belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarda, etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, ilkeli ve objektif bir anlayışla gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği fedakârca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı. Başdeğirmen Mesajında Şu İfadelere Yer Verdi;

Kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilendirilmesi ve vatandaşların haber alma hakkının korunması aşamasında toplumu aydınlatan, dünyadaki tüm olayları ve gelişmeleri bizlere aktarırken ilimizin ve ülkemizin gelişmesine, tanıtılmasına büyük katkılar sağlayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. 
Medyamızın demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde meslek ilkelerini ve milletimizin hassasiyetlerini dikkate alarak ifa ettiği bu hizmeti her türlü takdiri hak etmektedir.
Yaygın basınımızın yanında Isparta’mızdaki olaylar ve gelişmelerden bizlerin haberdar olmasını sağlayan yerel basınımız her koşulda ve her şartta sorumluluk duygusu içinde toplumun haber alma özgürlüğü adına gecelerini gündüzlerine katmakta, emeklerini ortaya koymakta ve başarı ile görev yapmaktadır. 

Basınımızın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin gelişmesi adına ne kadar duyarlı ve fedakâr olduğunu, şehrimizin daha iyi noktalara ulaşması hususunda yaptığı çalışmaları biliyor ve yürekten destekliyorum. 


Bu duygu ve düşüncelerle belediyemizin yapmış olduğu çalışmalarda, etkinliklerde bizleri yalnız bırakmayan, ilkeli ve objektif bir anlayışla gazetecilik gibi meşakkatli bir mesleği fedakârca sürdüren değerli gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en kalbi duygularımla kutluyorum. 
Basın sektörüne emek veren, akıl ve alın teri akıtan tüm çalışanlara görevlerinde başarılar, görevlerini yaparken vefat eden basın mensuplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.