Hastane Caddesinde ücretli otopark uygulamasına geçildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2021 - 14:10, Güncelleme: 11.01.2021 - 14:10
 

Hastane Caddesinde ücretli otopark uygulamasına geçildi

Isparta Belediyesi Meclisi tarafından alınan kararla 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren bu güne kadar bazı cadde ve sokaklarda ücretli otopark uygulamasına geçilmişti.
Isparta Belediyesi Meclisi tarafından alınan kararla 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren bu güne kadar bazı cadde ve sokaklarda ücretli otopark uygulamasına geçilmişti. Uygulamaya son olarak Nazmi Toker Ortaokulu ile Konak Taksi arasında kalan ve Hastane Caddesi olarak bilinen 112 Caddede dahil oldu. Isparta Belediyesi tarafından Belediye Meclisi kararı doğrultusunda şu ana kadar Mimar Sinan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 113 Cadde, Zübeyde Hanım Caddesi (Hamam-Aksu Caddesi), 6 Mart Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi, Antalya Yolu (Müftülük-Demirköprü), 119 Cadde (Kavaklı Cami-Kesikbaş Türbesi), 111 Cadde (Çarşı Polis Karakolu-Camlı Cami), Belediye önü-Özkanlar Kavşağı arası geliş gidiş, 1601 Sokak, 1109 Sokak bölgelerinde ücretli otopark uygulaması gerçekleştiriliyor.
Isparta Belediyesi Meclisi tarafından alınan kararla 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren bu güne kadar bazı cadde ve sokaklarda ücretli otopark uygulamasına geçilmişti.

Isparta Belediyesi Meclisi tarafından alınan kararla 2 Ocak 2020 tarihinden itibaren bu güne kadar bazı cadde ve sokaklarda ücretli otopark uygulamasına geçilmişti. Uygulamaya son olarak Nazmi Toker Ortaokulu ile Konak Taksi arasında kalan ve Hastane Caddesi olarak bilinen 112 Caddede dahil oldu.

Isparta Belediyesi tarafından Belediye Meclisi kararı doğrultusunda şu ana kadar Mimar Sinan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, 113 Cadde, Zübeyde Hanım Caddesi (Hamam-Aksu Caddesi), 6 Mart Atatürk Caddesi, Hükümet Caddesi, Antalya Yolu (Müftülük-Demirköprü), 119 Cadde (Kavaklı Cami-Kesikbaş Türbesi), 111 Cadde (Çarşı Polis Karakolu-Camlı Cami), Belediye önü-Özkanlar Kavşağı arası geliş gidiş, 1601 Sokak, 1109 Sokak bölgelerinde ücretli otopark uygulaması gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.