Isparta İçin Kar Yağışı Uyarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2021 - 13:00, Güncelleme: 13.01.2021 - 13:00
 

Isparta İçin Kar Yağışı Uyarısı

Halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı ülkemizin, 14.01.2021 Perşembe gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.
Halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı ülkemizin, 14.01.2021 Perşembe gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Soğuk hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte Isparta ve Burdur illeri ile Antalya’nın iç kesimlerinde kar yağışları bekleniyor. Soğuk hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte Isparta ve Burdur illeri ile Antalya’nın iç kesimlerinde kar yağışları bekleniyor. Perşembe sabahı saat 06.00'da başlaması beklenen kar yağışının 2 gün boyunca aralıklarla süreceği belirtildi
Halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı ülkemizin, 14.01.2021 Perşembe gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin ediliyor.

Halen mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların yaşandığı ülkemizin, 14.01.2021 Perşembe gününden itibaren kuzeybatı kesimlerinden başlayarak Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisinde kalacağı tahmin ediliyor. Soğuk hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte Isparta ve Burdur illeri ile Antalya’nın iç kesimlerinde kar yağışları bekleniyor.

Soğuk hava dalgasıyla birlikte hava sıcaklıklarının hissedilir derecede azalarak mevsim normallerinin altına inmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarındaki azalmayla birlikte Isparta ve Burdur illeri ile Antalya’nın iç kesimlerinde kar yağışları bekleniyor. Perşembe sabahı saat 06.00'da başlaması beklenen kar yağışının 2 gün boyunca aralıklarla süreceği belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.