Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz aşı geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 18:11, Güncelleme: 14.01.2021 - 18:11
 

Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz aşı geldi

Yurt genelinde toplu aşılama başladı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz koronavirüs aşısı geldiğini belirten Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar 1400 sağlık çalışanının aşı olduğunu ifade etti.
Bu sabah itibarıyla yurt genelinde toplu aşılama başladı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz koronavirüs aşısı geldiğini belirten Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar 1400 sağlık çalışanının aşı olduğunu ifade etti. Çin'den getirilen ve dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyelerine yapılan Covid-19 aşısı, bugün Isparta’da da sağlık çalışanlarına uygulanmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde koronavirüs aşısı oldu. İl Sağlık Müdürü’nün yanı sıra Isparta Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Nazif Aydın ve Eğirdir Hastanesini Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler’e de aşı uygulaması yapıldı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz aşı geldiğini açıklayan Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar bin 400 sağlık personelinin aşı olduğunu belirtti. Çin'den gelen 3 milyon dozluk CoronaVac aşısının ilk etapta iki doz halinde 28 gün arayla uygulanacak. COVID-19 geçirenlerin 4-6 aylık süreçte aşılanmayacağı göz önüne alındığında, sağlık ordusunun tüm personelinin hastalıkla mücadelede büyük avantaj kazanması bekleniyor.
Yurt genelinde toplu aşılama başladı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz koronavirüs aşısı geldiğini belirten Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar 1400 sağlık çalışanının aşı olduğunu ifade etti.

Bu sabah itibarıyla yurt genelinde toplu aşılama başladı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz koronavirüs aşısı geldiğini belirten Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar 1400 sağlık çalışanının aşı olduğunu ifade etti.

Çin'den getirilen ve dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu üyelerine yapılan Covid-19 aşısı, bugün Isparta’da da sağlık çalışanlarına uygulanmaya başladı. İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde koronavirüs aşısı oldu. İl Sağlık Müdürü’nün yanı sıra Isparta Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Nazif Aydın ve Eğirdir Hastanesini Başhekimi Uzm. Dr. Semih Gürler’e de aşı uygulaması yapıldı. Isparta’ya ilk etapta 7 bin 680 doz aşı geldiğini açıklayan Isparta İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, şu ana kadar bin 400 sağlık personelinin aşı olduğunu belirtti. Çin'den gelen 3 milyon dozluk CoronaVac aşısının ilk etapta iki doz halinde 28 gün arayla uygulanacak. COVID-19 geçirenlerin 4-6 aylık süreçte aşılanmayacağı göz önüne alındığında, sağlık ordusunun tüm personelinin hastalıkla mücadelede büyük avantaj kazanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.