MHP Merkez İlçe Başkanı Gülay'dan Vali'ye teşekkür

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2021 - 01:33, Güncelleme: 16.01.2021 - 01:33
 

MHP Merkez İlçe Başkanı Gülay'dan Vali'ye teşekkür

01.12.2020 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kapatılan spor salonları için tekrardan açılma kararı çıktı.
01.12.2020 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kapatılan spor salonları için tekrardan açılma kararı çıktı. 15 Ocak 2021 tarihinde Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU başkanlığında toplanan kurulda spor salonlarının gerekli önlemleri alması şartıyla tekrardan açılmasına karar verildi8 Ocak tarihindeki Belediye Meclisi toplantısında MHP Grubu tarafından dile getirilen spor salonlarının tekrardan açılması hususunun, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından gündeme alınması ve bu tekrardan açılmasına karar verilmesi konusunda MHP Merkez İlçe Başkanı Osman GÜLAY bir açıklama yaptı.Başkan Gülay, ‘ Zorlu geçen pandemi sürecinde Isparta halkının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda, bu süreci en sancılı geçiren sektörlerin başında gelen spor salonlarıyla ilgili olarak Belediye Meclis Grubumuz konuyu gündeme getirmiş ve Türkiye’de spor salonları kapalı 4 ilden biri olan Ispartamızda, bu sektörün can çekiştiğini ve biran önce kapılarını sporseverlere açması gerektiğini ifade etmişlerdir. Sayın Valimiz başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu karar spor salonları işletmecilerini ve sporseverleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu aldıkları karardan ötürü başta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU’na ve kıymetli Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Spor salonları işletmelerinin kurul kararı doğrultusunda hijyen,temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hizmet vermeye başlayacaklarına inancımız tam olduğunu belirtir ve kendilerine hayırlı işler dileriz.Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatandaşımız istek ve taleplerini yakından takip etmeye  ve sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz.’ dedi.
01.12.2020 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kapatılan spor salonları için tekrardan açılma kararı çıktı.

01.12.2020 tarihinde İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kapatılan spor salonları için tekrardan açılma kararı çıktı. 15 Ocak 2021 tarihinde Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU başkanlığında toplanan kurulda spor salonlarının gerekli önlemleri alması şartıyla tekrardan açılmasına karar verildi
8 Ocak tarihindeki Belediye Meclisi toplantısında MHP Grubu tarafından dile getirilen spor salonlarının tekrardan açılması hususunun, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından gündeme alınması ve bu tekrardan açılmasına karar verilmesi konusunda MHP Merkez İlçe Başkanı Osman GÜLAY bir açıklama yaptı.
Başkan Gülay, ‘ Zorlu geçen pandemi sürecinde Isparta halkının nabzını tutmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda, bu süreci en sancılı geçiren sektörlerin başında gelen spor salonlarıyla ilgili olarak Belediye Meclis Grubumuz konuyu gündeme getirmiş ve Türkiye’de spor salonları kapalı 4 ilden biri olan Ispartamızda, bu sektörün can çekiştiğini ve biran önce kapılarını sporseverlere açması gerektiğini ifade etmişlerdir. Sayın Valimiz başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun almış olduğu karar spor salonları işletmecilerini ve sporseverleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu aldıkları karardan ötürü başta Valimiz Sayın Ömer SEYMENOĞLU’na ve kıymetli Kurul Üyelerine teşekkür ediyoruz. Spor salonları işletmelerinin kurul kararı doğrultusunda hijyen,temizlik ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hizmet vermeye başlayacaklarına inancımız tam olduğunu belirtir ve kendilerine hayırlı işler dileriz.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak vatandaşımız istek ve taleplerini yakından takip etmeye  ve sorunlarını gündeme getirmeye devam edeceğimizi bildirir, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dileriz.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.