Sönmez: “Hastanemizi Kurtardık, İnşallah Eğirdir Gölümüzü de Kurtarırız…”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 13:56, Güncelleme: 18.01.2021 - 13:56
 

Sönmez: “Hastanemizi Kurtardık, İnşallah Eğirdir Gölümüzü de Kurtarırız…”

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yeni binasını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yeni binasını ziyaret etti.63 Milyon TL'ye mal olan, son teknolojik ve donanımlı olarak poliklinik hizmeti vermeye başlayan Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Cennet Toker, MHP İl Sekreteri Hüsamettin Ünsal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarı, Mehmet Özen, MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret etti.MHP yönetimini Hastane Başhekimi Uzman Doktor Semih Gürler, Hastane Yönetimi ve sağlık çalışanları karşıladı.Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, yeni hastanenin hayırlı olması dileklerinde bulunarak “18 ay gibi kısa bir sürede yapıldı ve hizmete açıldı. İsminin Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi adı altında devam etmesi de çok önemli. Hastane kendi alanında uzman bir hastane. İnşallah eski ihtişamını yeniden kazanır. 1999-2000’li yıllarda yurt dışından bile hasta gelirdi. İnşallah o marka değeri tekrar olur” dedi. Sönmez “Hastanemizi kurtardık, inşallah Eğirdir Gölümüzü de kurtarırız” diyerek sözlerini tamamladı.Isparta ilinde şehir hastanesi mimarisi formatında yapılmış en iyi hastanelerden birinin Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olduğunu ifade eden Hastane Başhekimi Uz. Dr. Semih Gürler de; "Hastanemiz Eğirdir için büyük bir değer. Güzel bir kompleks oldu. Şu anda 8 branşta hizmet veriyoruz. Hem çevre illere, hem kendi ilçemizde marka değerini koruyarak yan branşları da dahil ederek inşallah daha iyi hizmet veririz. Burada yan branşların açılması çok büyük bir elzem. Şu an Ortopedi, Fizik Tedavi, Dahiliye, Çocuk, Kadın Doğum, Nöroloji, Anestezi ve Genel Cerrahi branşlarında hizmet veriyoruz. Yan branşlar dediğimiz Göz, Psikiyatri, Kardiyoloji, Üroloji, Göğüs Hastalıkları gibi branşları da ekleyebilirsek daha iyi olacağına inanıyorum. Hastanemiz 5 ilçenin geçiş noktasında. Isparta Şehir Hastanesinin yoğunluğunu azaltmak için katkıda bulunabileceğimize inanıyorum” dedi. Başhekim Uz. Dr. Semih Gürler, ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’e ve MHP teşkilatına teşekkür ederek misafirlerini uğurladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yeni binasını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez 4 Ocak 2021 tarihinde hizmete giren Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin yeni binasını ziyaret etti.
63 Milyon TL'ye mal olan, son teknolojik ve donanımlı olarak poliklinik hizmeti vermeye başlayan Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesine ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.


Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, MHP Kadın Kolları İl Başkanı Cennet Toker, MHP İl Sekreteri Hüsamettin Ünsal, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sarı, Mehmet Özen, MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mehmet Demirel ve yönetim kurulu üyeleri Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesini ziyaret etti.
MHP yönetimini Hastane Başhekimi Uzman Doktor Semih Gürler, Hastane Yönetimi ve sağlık çalışanları karşıladı.
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı Hasan Basri Sönmez, yeni hastanenin hayırlı olması dileklerinde bulunarak “18 ay gibi kısa bir sürede yapıldı ve hizmete açıldı. İsminin Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi adı altında devam etmesi de çok önemli. Hastane kendi alanında uzman bir hastane. İnşallah eski ihtişamını yeniden kazanır. 1999-2000’li yıllarda yurt dışından bile hasta gelirdi. İnşallah o marka değeri tekrar olur” dedi.


Sönmez “Hastanemizi kurtardık, inşallah Eğirdir Gölümüzü de kurtarırız” diyerek sözlerini tamamladı.
Isparta ilinde şehir hastanesi mimarisi formatında yapılmış en iyi hastanelerden birinin Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi olduğunu ifade eden Hastane Başhekimi Uz. Dr. Semih Gürler de; "Hastanemiz Eğirdir için büyük bir değer. Güzel bir kompleks oldu. Şu anda 8 branşta hizmet veriyoruz. Hem çevre illere, hem kendi ilçemizde marka değerini koruyarak yan branşları da dahil ederek inşallah daha iyi hizmet veririz. Burada yan branşların açılması çok büyük bir elzem. Şu an Ortopedi, Fizik Tedavi, Dahiliye, Çocuk, Kadın Doğum, Nöroloji, Anestezi ve Genel Cerrahi branşlarında hizmet veriyoruz. Yan branşlar dediğimiz Göz, Psikiyatri, Kardiyoloji, Üroloji, Göğüs Hastalıkları gibi branşları da ekleyebilirsek daha iyi olacağına inanıyorum. Hastanemiz 5 ilçenin geçiş noktasında. Isparta Şehir Hastanesinin yoğunluğunu azaltmak için katkıda bulunabileceğimize inanıyorum” dedi.

Başhekim Uz. Dr. Semih Gürler, ziyaretlerinden dolayı MHP İl Başkanı Hasan Basri Sönmez’e ve MHP teşkilatına teşekkür ederek misafirlerini uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.