Çünür tepesi güzel bir görünüme kavuşuyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 15:55, Güncelleme: 18.01.2021 - 15:55
 

Çünür tepesi güzel bir görünüme kavuşuyor

Isparta’da bugüne kadar bakımsız kalan Kirazlıdere’de yenileme çalışmaları başlatan Isparta Belediyesi, Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. 1
Isparta’da bugüne kadar bakımsız kalan Kirazlıdere’de yenileme çalışmaları başlatan Isparta Belediyesi, Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. 113 bin metre karelik Çünür Tepesinin tahsisini Orman Bakanlığından istediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Çünür Tepesi Isparta’nın en güzel rekreasyon alanlarından biri olacak” dedi. Isparta Belediyesi, kentin değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Yıllar önce Ispartalıların piknik yaptığı alanlardan biri olan Kirazlıdere’de düzenleme çalışmaları yapan Isparta Belediyesi, Kirazlıdere’yi güzel bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Kirazlıdere’nin ardından Isparta’nın seyir terası olan Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. Başkan Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan Çünür Tepesi için Isparta Belediyesi harekete geçti. Çünür Tepesi’nin tahsisini Orman Bakanlığından istediklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 113 bin metre karelik alanda güzel bir peyzaj çalışması yapacaklarını açıkladı. ZAMBAKLI PROJESİ Isparta’da mesirelik alanların alternatierin çoğaltma adına çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, Dere Mahallesindeki Zambaklı ile Emre Mahallesindeki Öküzbattı Piknik alanlarını baştan aşağı düzenlediklerini söyledi.
Isparta’da bugüne kadar bakımsız kalan Kirazlıdere’de yenileme çalışmaları başlatan Isparta Belediyesi, Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. 1

Isparta’da bugüne kadar bakımsız kalan Kirazlıdere’de yenileme çalışmaları başlatan Isparta Belediyesi, Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. 113 bin metre karelik Çünür Tepesinin tahsisini Orman Bakanlığından istediklerini belirten Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Çünür Tepesi Isparta’nın en güzel rekreasyon alanlarından biri olacak” dedi.

Isparta Belediyesi, kentin değerlerine sahip çıkmaya devam ediyor. Yıllar önce Ispartalıların piknik yaptığı alanlardan biri olan Kirazlıdere’de düzenleme çalışmaları yapan Isparta Belediyesi, Kirazlıdere’yi güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Belediye Kirazlıdere’nin ardından Isparta’nın seyir terası olan Çünür Tepesine de sahip çıkıyor. Başkan Başdeğirmen’in seçim vaatleri arasında yer alan Çünür Tepesi için Isparta Belediyesi harekete geçti. Çünür Tepesi’nin tahsisini Orman Bakanlığından istediklerini belirten Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 113 bin metre karelik alanda güzel bir peyzaj çalışması yapacaklarını açıkladı.

ZAMBAKLI PROJESİ

Isparta’da mesirelik alanların alternatierin çoğaltma adına çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Başdeğirmen, Dere Mahallesindeki Zambaklı ile Emre Mahallesindeki Öküzbattı Piknik alanlarını baştan aşağı düzenlediklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.