Türk Kadınlar Birliği'nden Anlamlı Hareket

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2021 - 14:55, Güncelleme: 24.01.2021 - 14:55
 

Türk Kadınlar Birliği'nden Anlamlı Hareket

7 -14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası sebebiyle Türk Kadınlar Birliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. 
7 -14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası sebebiyle Türk Kadınlar Birliği anlamlı bir etkinliğe imza attı.  Türk Kadınlar Birliği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerinin katkılarıyla görme engelli öğrencilerin kullanımı için 20 tane beyaz baston Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er'e teslim edildi.  Türk Kadınlar Birliği Başkanı Samiramis Zehra Karataş, "Görme engelli öğrencilerimizin kullanımı için 20 adet beyaz bastonu Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er beyefendiye teslim ettik. Sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyoruz. Türk Kadınlar Birliği olarak bundan sonra da sosyal sorumluluk bilinci ile haret edeceğimizi ve farklı çalışmalarla sosyal sorumluluklarımızı yerine getireceğimizi belirtmek isterim" dedi.  Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er de Türk Kadınlar Birliği'ne teşekkür ederek "Görme engelli öğrencilerimizin yanında yer alan Türk Kadınlar Birliğimize teşekkür ediyoruz. Bu destek bizim için oldukça anlamlı" diye konuştu. 
7 -14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası sebebiyle Türk Kadınlar Birliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. 

7 -14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası sebebiyle Türk Kadınlar Birliği anlamlı bir etkinliğe imza attı. 

Türk Kadınlar Birliği yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerinin katkılarıyla görme engelli öğrencilerin kullanımı için 20 tane beyaz baston Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er'e teslim edildi. 

Türk Kadınlar Birliği Başkanı Samiramis Zehra Karataş, "Görme engelli öğrencilerimizin kullanımı için 20 adet beyaz bastonu Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er beyefendiye teslim ettik. Sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyoruz. Türk Kadınlar Birliği olarak bundan sonra da sosyal sorumluluk bilinci ile haret edeceğimizi ve farklı çalışmalarla sosyal sorumluluklarımızı yerine getireceğimizi belirtmek isterim" dedi. 

Görme Engelliler Dernek Başkanı İsmail Er de Türk Kadınlar Birliği'ne teşekkür ederek "Görme engelli öğrencilerimizin yanında yer alan Türk Kadınlar Birliğimize teşekkür ediyoruz. Bu destek bizim için oldukça anlamlı" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.