FETÖ okulu yıkılıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2021 - 12:47, Güncelleme: 25.01.2021 - 12:47
 

FETÖ okulu yıkılıyor

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı okulu olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu (eski Demirköprü Altınbaşak) yıkılacak.
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı okulu olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu ( eski Demirköprü Altınbaşak) yıkılacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Sayın velilerimiz Ispartamızın güzide okullarından Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu maalesef yapılan deprem testinde çürük çıktığı için yıkım kararı alınmıştır. Yeni bina yapilana kadar geçici olarak İmam Hatip sokağı olarak bilinen Merkez imam Hatip Ortaokulu ve Merkez İmam Hatip Lisesi’nde eğitim öğretim hayatımıza devam edeceğiz” denildi. 
15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı okulu olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu (eski Demirköprü Altınbaşak) yıkılacak.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında el konularak Milli Eğitim Bakanlığı okulu olan Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu ( eski Demirköprü Altınbaşak) yıkılacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Sayın velilerimiz Ispartamızın güzide okullarından Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu maalesef yapılan deprem testinde çürük çıktığı için yıkım kararı alınmıştır. Yeni bina yapilana kadar geçici olarak İmam Hatip sokağı olarak bilinen Merkez imam Hatip Ortaokulu ve Merkez İmam Hatip Lisesi’nde eğitim öğretim hayatımıza devam edeceğiz” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.