Yeşilyurt köyünde 18 ev tahliye edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2021 - 12:54, Güncelleme: 25.01.2021 - 12:54
 

Yeşilyurt köyünde 18 ev tahliye edildi

Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde heyelan tehlikesi yaşandı. Heyelanın meydana geldiği bölgede bulunan 18 evin tahliye edilmesine karar verildi. 
Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde heyelan tehlikesi yaşandı. Heyelanın meydana geldiği bölgede bulunan 18 evin tahliye edilmesine karar verildi.  Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde yağmur ile birlikte heyelan tehlikesi yaşanıyor. Heyelan tehlikesinin olduğu bölgede 18 evin tedbir amaçlı tahliye edilmesine karar verildi.  Heyelan tehlikesi ile karşı karşıya kalan bölgeyle ilgili Süleyman Demirel Üniversitesi bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapora göre de gerekli tedbirler alınacak. Ayrıca heyelan tehlikesi ile evi tahliye edilecek vatandaşlara AFAD tarafından 2 seçenek sunulacak. Vatandaşlara ya konteyner ev ya da 15 bin lira acil ödenek sağlanacak.
Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde heyelan tehlikesi yaşandı. Heyelanın meydana geldiği bölgede bulunan 18 evin tahliye edilmesine karar verildi. 

Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde heyelan tehlikesi yaşandı. Heyelanın meydana geldiği bölgede bulunan 18 evin tahliye edilmesine karar verildi.  Sütçüler ilçesine bağlı Yeşilyurt Köyünde yağmur ile birlikte heyelan tehlikesi yaşanıyor. Heyelan tehlikesinin olduğu bölgede 18 evin tedbir amaçlı tahliye edilmesine karar verildi. 
Heyelan tehlikesi ile karşı karşıya kalan bölgeyle ilgili Süleyman Demirel Üniversitesi bir rapor hazırladı. Hazırlanan rapora göre de gerekli tedbirler alınacak.
Ayrıca heyelan tehlikesi ile evi tahliye edilecek vatandaşlara AFAD tarafından 2 seçenek sunulacak. Vatandaşlara ya konteyner ev ya da 15 bin lira acil ödenek sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.