Milletvekili Özel ‘’Spor yatırımları sayesinde gençleri kazanacağız’’

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 14:13, Güncelleme: 27.01.2021 - 14:13
 

Milletvekili Özel ‘’Spor yatırımları sayesinde gençleri kazanacağız’’

Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, 32 milyonluk spor tesisi proje ve kentin sporla ilgili yatırı ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kutladı.
Kanal 32 ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti’nin bu haftaki konuğu AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel oldu. Isparta’nın spordaki durumunu değerlendiren AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e övgüler yağdırdı. Gençlerin bağımlılıktan kurtulması için en iyi aracın spor olduğunu kaydeden Milletvekili Recep Özel, “Şimdi 19 Mayıs törenin öncesinde Valilikte, o dönem belediye başkanımızla beraberdik. Bak bugün Gençlik ve Spor Bayramı Spor Tesisi olmayan tek belediye Isparta Belediyesi. Başkan bu konuda çalışma yapmanız gerekmiyor mu? diye sorduğumda ‘Ya o iş bizim işimiz değil o Gençlik ve Spor yapmıyor mu? anlayışından artık spor bizim işimiz diyen belediye anlayışına geldik. Anlayış değişikliği oluştu. İnşallah nimetlerini göreceğiz.2019 yerel seçimlerin akabinde Kızılcahamam’da sayın cumhurbaşkanımız bütün kazanan belediye başkanlarını toparlamıştı. Oraya Şükrü Başkan da gelmişti. Gençlik ve Spor Bakanı hemen orada bak biz ilk defa Ak Parti belediyesiyle Isparta’yı aldık. Bu belediyemizin hiçbir spor tesisi yok. Bu anlamda Isparta’nın katkıyı daha fazla yapmanız gerekir diye Şükrü başkanla gidip görüşmüştü. Sağ olsun bakanımızda semt sahalarında spor sahalarında projeyi getirin hızlı bir şekilde yapalım dendi. Geçende biliyorsunuz bunun neticesini aldık, protokol imzalandı. Şimdi yatırım dönemine başlanıyor. Hızlı bir şekilde bu yapılıp vatandaşımızın çocuklarımızın, annelerimizin hizmetine sunulduğu zaman biliniz ki en fazla mücadele etmemiz gereken bizi en fazla yoran uyuşturucu. Kötü alışkanlıklar, madde bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı bütün bağımlılıklardan kurtarabilecek şey spor enerjisini orada tüketmeli. Güvenli spor alanları olabilirse işte bunun bir adımını attık. Bu uyuşturucuyla mücadelenin aslında en büyük yeri buralardan geçiyor. Belediyemiz sağ olsun Şükrü başkan önemsedi. Bildiğim kadarıyla amatör kulüplere çok ciddi yardımlar da bulunuyor. Bu işler bizim işimiz mi anlayışından bu işler bizim işimiz diyen bir anlayışa onun da ödül yönetmeliği kimseye ona buna ulaşsın ulaşmasın bakmadan bir başarı varsa onu kurallara koymuş. O kurallara göre ödülünü al anlamında Isparta’da sporu yapacak olan gençlerimize de belediye benim arkamda bir başarı elde ettiğim zaman çok büyük değil ama bir hatırı sayılır şekilde en azından bir motivasyonu yapacak şekilde Şükrü başkanımızı ve belediye meclisimizi tebrik etmek gerekiyor.Belediyecilik yol yapma, asfalt yapma, kaldırım yapma onlar olacak. Ama bu tarafta insana yatırım yapıyorsun. İnsanlara yapılan yatırım belediyeliğin bu park bahçelerin yapmanın ziyanında insana hizmet etme noktasında sosyal belediyecilik anlamında ona doğru kaydı” dedi.
Isparta AK Parti Milletvekili Recep Özel, 32 milyonluk spor tesisi proje ve kentin sporla ilgili yatırı ve çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i kutladı.

Kanal 32 ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Levent Doğan ile Spor Vakti’nin bu haftaki konuğu AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel oldu.
Isparta’nın spordaki durumunu değerlendiren AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e övgüler yağdırdı.
Gençlerin bağımlılıktan kurtulması için en iyi aracın spor olduğunu kaydeden Milletvekili Recep Özel, “Şimdi 19 Mayıs törenin öncesinde Valilikte, o dönem belediye başkanımızla beraberdik. Bak bugün Gençlik ve Spor Bayramı Spor Tesisi olmayan tek belediye Isparta Belediyesi. Başkan bu konuda çalışma yapmanız gerekmiyor mu? diye sorduğumda ‘Ya o iş bizim işimiz değil o Gençlik ve Spor yapmıyor mu? anlayışından artık spor bizim işimiz diyen belediye anlayışına geldik. Anlayış değişikliği oluştu. İnşallah nimetlerini göreceğiz.
2019 yerel seçimlerin akabinde Kızılcahamam’da sayın cumhurbaşkanımız bütün kazanan belediye başkanlarını toparlamıştı. Oraya Şükrü Başkan da gelmişti. Gençlik ve Spor Bakanı hemen orada bak biz ilk defa Ak Parti belediyesiyle Isparta’yı aldık. Bu belediyemizin hiçbir spor tesisi yok. Bu anlamda Isparta’nın katkıyı daha fazla yapmanız gerekir diye Şükrü başkanla gidip görüşmüştü. Sağ olsun bakanımızda semt sahalarında spor sahalarında projeyi getirin hızlı bir şekilde yapalım dendi. Geçende biliyorsunuz bunun neticesini aldık, protokol imzalandı. Şimdi yatırım dönemine başlanıyor.
Hızlı bir şekilde bu yapılıp vatandaşımızın çocuklarımızın, annelerimizin hizmetine sunulduğu zaman biliniz ki en fazla mücadele etmemiz gereken bizi en fazla yoran uyuşturucu. Kötü alışkanlıklar, madde bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı bütün bağımlılıklardan kurtarabilecek şey spor enerjisini orada tüketmeli. Güvenli spor alanları olabilirse işte bunun bir adımını attık. Bu uyuşturucuyla mücadelenin aslında en büyük yeri buralardan geçiyor. Belediyemiz sağ olsun Şükrü başkan önemsedi. Bildiğim kadarıyla amatör kulüplere çok ciddi yardımlar da bulunuyor.
Bu işler bizim işimiz mi anlayışından bu işler bizim işimiz diyen bir anlayışa onun da ödül yönetmeliği kimseye ona buna ulaşsın ulaşmasın bakmadan bir başarı varsa onu kurallara koymuş. O kurallara göre ödülünü al anlamında Isparta’da sporu yapacak olan gençlerimize de belediye benim arkamda bir başarı elde ettiğim zaman çok büyük değil ama bir hatırı sayılır şekilde en azından bir motivasyonu yapacak şekilde Şükrü başkanımızı ve belediye meclisimizi tebrik etmek gerekiyor.
Belediyecilik yol yapma, asfalt yapma, kaldırım yapma onlar olacak. Ama bu tarafta insana yatırım yapıyorsun. İnsanlara yapılan yatırım belediyeliğin bu park bahçelerin yapmanın ziyanında insana hizmet etme noktasında sosyal belediyecilik anlamında ona doğru kaydı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.