BTP Isparta İl Başkanlığından MHP İl Başkanına Ziyaret

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2021 - 19:20, Güncelleme: 04.02.2021 - 19:20
 

BTP Isparta İl Başkanlığından MHP İl Başkanına Ziyaret

Bağımsız Türkiye Partisi BTP Isparta İl Yönetimi MHP İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZi makamında ziyaret etti.
Bağımsız Türkiye Partisi BTP Isparta İl Yönetimi MHP İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZi makamında ziyaret etti. 50 den fazla eser bırakan merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Başın  14 Nisandaki vefatının ülkemiz için büyük kayıp olduğunu ve geriye bıraktığı mirasına sahip çıktıklarını sözlerine ekleyen BTP Isparta İl başkanı Mehmet ATEŞ Özellikle Hoş Geldin Atatürk eseri ile gerçek Atatürkün insanımıza tanıtıldığını bu sayede önemli bir açılım yaptığının altını çizdi. Ayrıca Ehli Beyt külliyatı ile toplumda sürekli yaratılmaya çalışılan alevi- sünni şii-caferi mezhepsel ayrışmanın önüne set çektiğini  ve bu tartışmanın yapay olduğu hepimizin Ehli Beyt çatısı altında  bir ve beraber olmamız gerektiğini ömrü boyunca savunduğunu belirtti. Kaleme aldığı Milli Ekonomi Modeli ile de ekonomik buhrandaki dünya ülkelerinin tek çıkış yolu olduğunu vurguladı. Ziyarette BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş beyin selamlarını ileten BTP İl Yönetimi merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş Beyin kaleme aldığı genişletilmiş baskısı olan Milli Ekonomi Modeli Sosyal Devlet Milli Devlet kitabı MHP Isparta İl başkanı Hasan Basri SÖNMEZ Beye hediye edildi. Hediye ve bu güzel görüşme için sayın Hasan Basri SÖNMEZ teşekkürlerini iletti.
Bağımsız Türkiye Partisi BTP Isparta İl Yönetimi MHP İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZi makamında ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi BTP Isparta İl Yönetimi MHP İl Başkanı Hasan Basri SÖNMEZi makamında ziyaret etti. 50 den fazla eser bırakan merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Başın  14 Nisandaki vefatının ülkemiz için büyük kayıp olduğunu ve geriye bıraktığı mirasına sahip çıktıklarını sözlerine ekleyen BTP Isparta İl başkanı Mehmet ATEŞ Özellikle Hoş Geldin Atatürk eseri ile gerçek Atatürkün insanımıza tanıtıldığını bu sayede önemli bir açılım yaptığının altını çizdi. Ayrıca Ehli Beyt külliyatı ile toplumda sürekli yaratılmaya çalışılan alevi- sünni şii-caferi mezhepsel ayrışmanın önüne set çektiğini  ve bu tartışmanın yapay olduğu hepimizin Ehli Beyt çatısı altında  bir ve beraber olmamız gerektiğini ömrü boyunca savunduğunu belirtti. Kaleme aldığı Milli Ekonomi Modeli ile de ekonomik buhrandaki dünya ülkelerinin tek çıkış yolu olduğunu vurguladı.

Ziyarette BTP Genel Başkanı Av. Hüseyin Baş beyin selamlarını ileten BTP İl Yönetimi merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş Beyin kaleme aldığı genişletilmiş baskısı olan Milli Ekonomi Modeli Sosyal Devlet Milli Devlet kitabı MHP Isparta İl başkanı Hasan Basri SÖNMEZ Beye hediye edildi. Hediye ve bu güzel görüşme için sayın Hasan Basri SÖNMEZ teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.