321 bot ve 127 mont yetimlere teslim edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 06.02.2021 - 13:48
 

321 bot ve 127 mont yetimlere teslim edildi

İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi, ihtiyaç sahibi yetimlerin kış şartlarını rahat geçirebilmeleri için kıfayet dağıttı.
İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi, yetimler içerisinden montları ve botları olmayanları tespit ederek 650 yetim ve ailelerine 321 bot ve 127 mont dağıtımını gerçekleştirdi. Yetimlere desteğini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür eden İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Toker, yetimlere yönelik 34 farklı çalışmanın şartlar ve imkanlar nisbetinde devam ettiğini ifade etti. Ramazan Toker, "Diyeceksiniz belki kış bitmek üzere. Şimdi mi aklınız başınıza geldi. Daha fazlasını da düşünenilir ve söyleyebilirsiniz. Bir güven oluşacaksa şeffaflıkla olmalıydı. Biliyorsunuz 34 farklı çalışmayı desteklemeye gayret ediyoruz. Çorba dağıtım günleriydi. Sıraya geçen yetimlerin bazılarında MONTU ve BOTU olmayan yetimlerimizi gördük. İçimiz burkuldu. Ekip olarak 650 kişiyi bulan yetimlerimizi tek tek taradık. Fiyatları en uygun üreticimizle görüştük, en uygun şekliyle botları ve montları aldık. Hamd olsun hepsini de ailelerimize teslim ettik" dedi.
İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi, ihtiyaç sahibi yetimlerin kış şartlarını rahat geçirebilmeleri için kıfayet dağıttı.

İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi, yetimler içerisinden montları ve botları olmayanları tespit ederek 650 yetim ve ailelerine 321 bot ve 127 mont dağıtımını gerçekleştirdi.

Yetimlere desteğini esirgemeyen herkese yürekten teşekkür eden İyilikte Yarışanlar Derneği Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Toker, yetimlere yönelik 34 farklı çalışmanın şartlar ve imkanlar nisbetinde devam ettiğini ifade etti.

Ramazan Toker, "Diyeceksiniz belki kış bitmek üzere. Şimdi mi aklınız başınıza geldi. Daha fazlasını da düşünenilir ve söyleyebilirsiniz. Bir güven oluşacaksa şeffaflıkla olmalıydı. Biliyorsunuz 34 farklı çalışmayı desteklemeye gayret ediyoruz.

Çorba dağıtım günleriydi. Sıraya geçen yetimlerin bazılarında MONTU ve BOTU olmayan yetimlerimizi gördük. İçimiz burkuldu. Ekip olarak 650 kişiyi bulan yetimlerimizi tek tek taradık. Fiyatları en uygun üreticimizle görüştük, en uygun şekliyle botları ve montları aldık. Hamd olsun hepsini de ailelerimize teslim ettik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.