Tuvalet kağıdına sarılmış uyuşturucu ile yakalandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2021 - 13:48, Güncelleme: 12.02.2021 - 13:48
 

Tuvalet kağıdına sarılmış uyuşturucu ile yakalandı

Isparta’da emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda sırt çantası içinde rulo kağıt havluya emdirilmiş şekilde toplam 238 bin 140 kullanımlık uyuşturucu madde ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Şubat’ta gerçekleştirilen operasyonda M.Y.G. ve Z.D. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üst ve eşya aramalarında, sırt çantası içinde rulo kağıt havluya emdirilmiş şekilde, toplamda 238 bin 140 kullanımlık sentetik kannobinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Yakalanan bu uyuşturucu maddesi kentte bugüne kadar tek seferde yapılan en yüksek uyuşturucu madde içeren kağıt yakalaması olarak kayıtlara geçti. Yakalanan şüpheliler M.Y.G. ve Z.D., “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Isparta’da emniyet ekiplerinin düzenlediği operasyonda sırt çantası içinde rulo kağıt havluya emdirilmiş şekilde toplam 238 bin 140 kullanımlık uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 5 Şubat’ta gerçekleştirilen operasyonda M.Y.G. ve Z.D. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların üst ve eşya aramalarında, sırt çantası içinde rulo kağıt havluya emdirilmiş şekilde, toplamda 238 bin 140 kullanımlık sentetik kannobinoid (Bonzai) maddesi ele geçirildi. Yakalanan bu uyuşturucu maddesi kentte bugüne kadar tek seferde yapılan en yüksek uyuşturucu madde içeren kağıt yakalaması olarak kayıtlara geçti.

Yakalanan şüpheliler M.Y.G. ve Z.D., “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.