Isparta Valisi Seymenoğlu karla mücadele çalımalarını yerinde denetledi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 15:18, Güncelleme: 17.02.2021 - 15:18
 

Isparta Valisi Seymenoğlu karla mücadele çalımalarını yerinde denetledi

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, pazartesi günü öğleden sonra kentte etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekiplerinin köy yollarındaki çalışmalarını yerinde denetledi.
Hafta başından itibaren Isparta’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla beraber Isparta İl Özel İdaresi ekipleri de çalışmalarına başladı. Kar dolayısıyla kapanma riski olan köy yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İl Özel İdaresi ekiplerini Vali Ömer Seymenoğlu da yerinde denetleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. 24 saat aralıksız olarak görev yapan İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda şu anda kapanan köy yolu bulunmuyor. Ekipler kar temizliğinin yanı sıra buzlanma olaylarına karşı da yollarda tuzlama çalışmalarına devam ediyor. İncelemeler sırasında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için yollarda denetim yapan JandAşlarma personeli de ziyaret eden Vali Seymenoğlu personele kolaylıklar diledi.
Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, pazartesi günü öğleden sonra kentte etkili olmaya başlayan kar yağışının ardından İl Özel İdaresi ekiplerinin köy yollarındaki çalışmalarını yerinde denetledi.

Hafta başından itibaren Isparta’yı etkisi altına alan yoğun kar yağışıyla beraber Isparta İl Özel İdaresi ekipleri de çalışmalarına başladı. Kar dolayısıyla kapanma riski olan köy yollarında karla mücadele çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren İl Özel İdaresi ekiplerini Vali Ömer Seymenoğlu da yerinde denetleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi. 24 saat aralıksız olarak görev yapan İl Özel İdaresi karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucunda şu anda kapanan köy yolu bulunmuyor.

Ekipler kar temizliğinin yanı sıra buzlanma olaylarına karşı da yollarda tuzlama çalışmalarına devam ediyor. İncelemeler sırasında vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için yollarda denetim yapan JandAşlarma personeli de ziyaret eden Vali Seymenoğlu personele kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.