Milletvekili Özel'den Eğirdir'e Doğalgaz Müjdesi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 11:52, Güncelleme: 22.02.2021 - 11:52
 

Milletvekili Özel'den Eğirdir'e Doğalgaz Müjdesi

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'e doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'e doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Abdullah K. Sinan'a açıklamalarda bulunan Isparta Milletvekili Recep Özel, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Yönetmeliğinde yapılan bir değişiklikle ilçelerin özel durumlarına göre, nüfus şartı aranmadan doğal gazın getirilebileceğini, Eğirdir'in özel bir konuma sahip olması nedeniyle bu karardan yararlanabileceğini söyledi. Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'nun yönetmelikte bir değişiklik yaptığını ve kararın Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini söyleyen Özel, ilçelerde 20 bin nüfus şartı için bir değişikliğe gidildiğini, ilçelerin özel durumlarına göre, nüfus şartı aranmadan doğal gazın getirilebileceğini belirtti. Eğirdir ilçesinin de özel bir konuma ve değerlere sahip olduğunu ifade eden Milletvekilimiz, Eğirdir'in tarihi ve turizm açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu, yaz aylarında nüfusunun 50 binlere yaklaştığını, stratejik bir öneme sahip olan Eğirdir Gölü'nün korunması da göz önüne alınarak doğalgaz için müracaat edilebileceğini bildirdi. Eğirdir Belediyesinin Isparta Valiliğine, Eğirdir'in özel durumlarını açıklayan bir yazı ile başvurabileceğini ve Valilikten alınacak yazı ile Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'na müracaat edileceğini söyleyen Milletvekili Özel, böylelikle Eğirdir'in de doğalgaz için listeye dahil edileceğini, Toros Gaz ile yaptıkları görüşmelerde, Toros Gaz'ın Eğirdir'e doğalgaz getirilmesine olumlu yaklaştıklarını dile getirdi.
Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'e doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir'e doğalgaz geleceğinin müjdesini verdi

Akın Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Abdullah K. Sinan'a açıklamalarda bulunan Isparta Milletvekili Recep Özel, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu Yönetmeliğinde yapılan bir değişiklikle ilçelerin özel durumlarına göre, nüfus şartı aranmadan doğal gazın getirilebileceğini, Eğirdir'in özel bir konuma sahip olması nedeniyle bu karardan yararlanabileceğini söyledi.
Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'nun yönetmelikte bir değişiklik yaptığını ve kararın Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini söyleyen Özel, ilçelerde 20 bin nüfus şartı için bir değişikliğe gidildiğini, ilçelerin özel durumlarına göre, nüfus şartı aranmadan doğal gazın getirilebileceğini belirtti.

Eğirdir ilçesinin de özel bir konuma ve değerlere sahip olduğunu ifade eden Milletvekilimiz, Eğirdir'in tarihi ve turizm açısından ayrı bir öneme sahip olduğunu, yaz aylarında nüfusunun 50 binlere yaklaştığını, stratejik bir öneme sahip olan Eğirdir Gölü'nün korunması da göz önüne alınarak doğalgaz için müracaat edilebileceğini bildirdi.
Eğirdir Belediyesinin Isparta Valiliğine, Eğirdir'in özel durumlarını açıklayan bir yazı ile başvurabileceğini ve Valilikten alınacak yazı ile Enerji Piyasası Denetleme Kurulu'na müracaat edileceğini söyleyen Milletvekili Özel, böylelikle Eğirdir'in de doğalgaz için listeye dahil edileceğini, Toros Gaz ile yaptıkları görüşmelerde, Toros Gaz'ın Eğirdir'e doğalgaz getirilmesine olumlu yaklaştıklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.