SDÜ Türkiye’nin İlk Beş Üniversitesi Arasında Yerini Aldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 15:03, Güncelleme: 22.02.2021 - 15:03
 

SDÜ Türkiye’nin İlk Beş Üniversitesi Arasında Yerini Aldı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), "2020 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu” nu yayımladı.
Ülkemizde yer alan üniversitelerin performansının değerlendirildiği raporda Süleyman Demirel Üniversitesi, “ Eğitim ve Öğretim” göstergesi altında yer alan “Öğrenciler tarafından yürütülen endüstriyel proje sayısı” ve “Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk” göstergesinde bulunan “Dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen faaliyet sayısı” sıralamasında Türkiye’nin ilk beş üniversitesi arasında yerini aldı. 189 üniversitenin yer aldığı raporda Üniversitemiz, öğrenciler tarafından yürütülen 248 endüstriyel proje ile Türkiye’deki üniversiteler arasında beşinci, dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen 230 faaliyet sayısı ile de dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.    
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), "2020 Yılı Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu” nu yayımladı.

Ülkemizde yer alan üniversitelerin performansının değerlendirildiği raporda Süleyman Demirel Üniversitesi, “ Eğitim ve Öğretim” göstergesi altında yer alan “Öğrenciler tarafından yürütülen endüstriyel proje sayısı” ve “Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk” göstergesinde bulunan “Dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen faaliyet sayısı” sıralamasında Türkiye’nin ilk beş üniversitesi arasında yerini aldı.

189 üniversitenin yer aldığı raporda Üniversitemiz, öğrenciler tarafından yürütülen 248 endüstriyel proje ile Türkiye’deki üniversiteler arasında beşinci, dezavantajlı gruplara yönelik düzenlenen 230 faaliyet sayısı ile de dördüncü olarak önemli bir başarıya imza attı.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.