Şehidimizin mezar taşını parçaladılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2021 - 16:23, Güncelleme: 22.02.2021 - 16:23
 

Şehidimizin mezar taşını parçaladılar

TEMDER Başkanı Ramazan Çapa’ndan Sert Tepki
15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan, hain Terör Örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kimliği belirsiz hainlere saldırıda bulunulmasını şiddetle kınadıklarını belirterek; “Biz, bir ölür bin diriliriz” dedi.   15 Temmuz şehitlerine yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınayan ve kısa adı TEMDER olan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hainler rahat durmuyor ve anlaşılan durmayacak da.   Elbet bu Vatan'ın evlatları da 15 Temmuz'da olduğu gibi onların dersini verdi, vermeye devam edecek. Vatanı için can veren aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmeye el uzatanların, elbet elleri kırılacak. Adana merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kendini bilmez hainlerce saldırıda bulunuldu.   Şehit polis memuru ikizlerin babası Ali Oruç amcamız, gazetecilere gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, "Vatanı ve bayrağı için canlarını feda eden şehitlerim Ahmet ve Mehmet'imi burada bile rahat bırakmıyor hainler. Allah'tan bulsunlar. Ben onları Allah'a havale ediyorum. Bizler, 'Vatanı ve bayrağı için canını vermeye hazırız.' diyen insanlarız. Bu, şehitlere yapılacak bir şey mi?" diyerek. Acısını kamuoyu ile paylaşırken verdiği mesaj nettir.  "Allah korusun bu gün olsa yine karşınızda milyonlarca vatan evladını göreceksiniz."   Yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıları yapan hain, haysiyetsiz kişi ya da kişilerin bulunup adalete hesap vermesini istiyoruz. Ümit ediyoruz ki devletimiz bu alçakları en kısa zamanda yakalayacaktır. Vatanı için can veren her bir şehidimiz bizim kutsal bir parçamızdır.   TEMDER ailesi olarak bizler 15 Temmuz'u ve yaşanılanları unutmadık, unutturmayacağız. O gece kendini feda eden bütün şehitlerimize minnettarız ve her daim rahmetle anıyoruz. Rabbimiz birliğimizi bozmasın, ülkemizi, devletimizi ve milletimizi korusun. Bir ölür, bin diriliriz” açıklamasında bulundu.    
TEMDER Başkanı Ramazan Çapa’ndan Sert Tepki

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan, hain Terör Örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kimliği belirsiz hainlere saldırıda bulunulmasını şiddetle kınadıklarını belirterek; “Biz, bir ölür bin diriliriz” dedi.

 

15 Temmuz şehitlerine yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınayan ve kısa adı TEMDER olan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hainler rahat durmuyor ve anlaşılan durmayacak da.

 

Elbet bu Vatan'ın evlatları da 15 Temmuz'da olduğu gibi onların dersini verdi, vermeye devam edecek. Vatanı için can veren aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmeye el uzatanların, elbet elleri kırılacak. Adana merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kendini bilmez hainlerce saldırıda bulunuldu.

 

Şehit polis memuru ikizlerin babası Ali Oruç amcamız, gazetecilere gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, "Vatanı ve bayrağı için canlarını feda eden şehitlerim Ahmet ve Mehmet'imi burada bile rahat bırakmıyor hainler. Allah'tan bulsunlar. Ben onları Allah'a havale ediyorum. Bizler, 'Vatanı ve bayrağı için canını vermeye hazırız.' diyen insanlarız. Bu, şehitlere yapılacak bir şey mi?" diyerek. Acısını kamuoyu ile paylaşırken verdiği mesaj nettir.

 "Allah korusun bu gün olsa yine karşınızda milyonlarca vatan evladını göreceksiniz."

 

Yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıları yapan hain, haysiyetsiz kişi ya da kişilerin bulunup adalete hesap vermesini istiyoruz. Ümit ediyoruz ki devletimiz bu alçakları en kısa zamanda yakalayacaktır. Vatanı için can veren her bir şehidimiz bizim kutsal bir parçamızdır.

 

TEMDER ailesi olarak bizler 15 Temmuz'u ve yaşanılanları unutmadık, unutturmayacağız. O gece kendini feda eden bütün şehitlerimize minnettarız ve her daim rahmetle anıyoruz. Rabbimiz birliğimizi bozmasın, ülkemizi, devletimizi ve milletimizi korusun. Bir ölür, bin diriliriz” açıklamasında bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.