ISUBÜ’lü Akademisyenlerin büyük başarısı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2021 - 13:12, Güncelleme: 23.02.2021 - 13:12
 

ISUBÜ’lü Akademisyenlerin büyük başarısı

ISUBÜ’lü Akademisyenler, En Çok Atıf Alan ve H İndex’i En Yüksek Akademisyenler Arasında Yer Aldı
Türk Üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler arasında En Çok Atıf Alan ve H index’i En Yüksek Olan ilk 6 bin akademisyen açıklandı.  ISUBÜ’lü 17 akademisyen listede yer aldı.  “ Türkiye’de en çok atıf alan ve H index’i en yüksek 6.000 akademisyen” başlıklı çalışmasında Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve en yüksek H index’ine sahip ilk 6000 akademisyen açıklandı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hasan Baydar, Prof. Dr. İbrahim Erdal, Prof. Dr. Kamil Ekinci, Prof. Dr. Fatma Koyuncu, Prof. Dr. Nilgün Göktürk Baydar, Prof. Dr. Kürşad Özkan, Prof. Dr. Murat Öztürk  Prof. Dr. Mahmut Demir, Prof. Dr. Mehmet Ali Koyuncu, Prof. Dr. Hakan Aktaş, Prof. Dr. Vecdi Demircan, Prof. Dr. Bayram Çevik, Prof. Dr. Figen Eraslan İnal,  Prof. Dr. Önder Kızılkan, Prof. Dr. Veli Uygur, Doç. Dr. Nimet Kara ve Doç. Dr. Sabri Erbaş listede yer aldılar.
ISUBÜ’lü Akademisyenler, En Çok Atıf Alan ve H İndex’i En Yüksek Akademisyenler Arasında Yer Aldı

Türk Üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler arasında En Çok Atıf Alan ve H index’i En Yüksek Olan ilk 6 bin akademisyen açıklandı.  ISUBÜ’lü 17 akademisyen listede yer aldı.

 “ Türkiye’de en çok atıf alan ve H index’i en yüksek 6.000 akademisyen” başlıklı çalışmasında Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve en yüksek H index’ine sahip ilk 6000 akademisyen açıklandı.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hasan Baydar, Prof. Dr. İbrahim Erdal, Prof. Dr. Kamil Ekinci, Prof. Dr. Fatma Koyuncu, Prof. Dr. Nilgün Göktürk Baydar, Prof. Dr. Kürşad Özkan, Prof. Dr. Murat Öztürk  Prof. Dr. Mahmut Demir, Prof. Dr. Mehmet Ali Koyuncu, Prof. Dr. Hakan Aktaş, Prof. Dr. Vecdi Demircan, Prof. Dr. Bayram Çevik, Prof. Dr. Figen Eraslan İnal,  Prof. Dr. Önder Kızılkan, Prof. Dr. Veli Uygur, Doç. Dr. Nimet Kara ve Doç. Dr. Sabri Erbaş listede yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.